BLACK Tile

Met de BLACK Tile heeft Studio Piet Boon een bijzondere tegel geselecteerd die de natuurlijke eigenschappen en het typische karakter van natuursteen exact weerspiegelt. De intens donkere kleur en vele schakeringen van de BLACK Tile brengen rijke eenvoud tot leven in elke ruimte. Een echte design tegel van Hollandse bodem. Kom ze bij ons bekijken. In het echt zijn ze nog veel mooier dan op de prachtige sfeer foto’s!

Donkere nuance 

De fijne nuances in de toplaag van de tegels geven een unieke look aan de wand en vloer. Stijlvol en robuust. En het grote formaat van de tegels zorgt voor rustig geheel. Meer tegels en minder voeg.

XXL in iedere ruimte

De grootformaat tegel is een aanwinst voor iedere ruimte van de woning. Een prachtige vloer die de ruimtes met elkaar verbindt en eenheid creëert. De neutrale grijstinten laten zich goed combineren met verschillende woonstijlen.

Kom naar de showroom en bekijk de serie BLACK Tile

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon BLACK Tile.

BLACK Tile

piet boon black tile

Black Tile
80×80 cm

piet boon black tile

Black Tile
20×20 cm

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!