TINY MONO

De serie Piet Boon TINY MONO is een speciale mozaïekuitvoering (op net 30×30 cm). De steentjes van 5×5 cm zijn  voorzien van zachte en bijzondere kleurnuances, variërend van licht tot donker. De natuurlijke materialen met een veelvoud van subtiele schakeringen en textuur voorzien elke ruimte van een authentieke en elegante uitstraling. Kom langs bij Brabant Tegels en u kunt ze bekijken in onze ruime showroom.

Ossidiana

Subtiele kleurschakering zorgen voor een elegante uitstraling van de wand. Geen tegeltje op de mozaïek netten is hetzelfde. Sfeervol in de keuken of badkamer. Er zijn ook twee lichte kleuren in deze serie verkrijgbaar: Luna en Cristallo.

Warm en donker

Een fraaie versleten look van de tegeltjes in deze donkere kleur geven de ruimte een warme en luxe look. Maak iets bijzonders van je woning met de collectie Piet Boon tegels. De tegels zijn prima te combineren met tegels uit de serie Mono Tile.

Kom naar de showroom en bekijk de serie TINY MONO

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon TINY MONO.

Luna-Cristallo-Ossidiana

piet boon tiny mono
Tiny Mono
Luna
30×30
piet boon tiny mono
Tiny Mono
Cristallo
30×30
piet boon tiny mono
Tiny Mono
Ossidiana
30×30
Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!