WAX Tile

De serie Piet Boon WAX Tile speelt met vorm en is letterlijk het resultaat van gegoten gesmolten was dat zijn imprint heeft achtergelaten. Net als natuurlijke was heeft de WAX Tile dezelfde olieachtige en matte eigenschappen.

Lichte wax look 

Lekker licht en stijlvol. Ga voor  sfeer in de badkamer met Piet Boon Wax tile. Voor de liefhebbers van design of gewoon omdat ze zo mooi zijn.

Shell en Mud

De WAX Tile is verkrijgbaar in twee kleuren en in 2 formaten. Maak iets bijzonders van de ruimte met deze bijzondere tegels.

Kom naar de showroom en bekijk de serie Wax Tile

n onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon TINY MONO.

Shell

piey boon wax tile
Wax Tile
Shell
60×60
piey boon wax tile
Wax Tile
Shell
30×60

Mud

piey boon wax tile
Wax Tile
Mud
60×60
Wax Tile
Mud
30×60
Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!