vtwonen Concrete

De serie vtwonen Concrete is een natuurgetrouwe betonserie met een industrieel tintje. In haar matte, natuurlijke kleurschakeringen zorgen deze tegels voor een stoer en strak eindresultaat. Voor een neutrale maar sfeervolle basis die waar dan ook in huis welkom is. De tegels zijn verkrijgbaar in 2 grote formaten en 3 neutrale kleuren waardoor ze passen bij ieder interieur en woonstijl.

Met beton leg je de basis

Betonlook tegels vormen een mooie basis voor de inrichting. De neutrale grijstinten zijn prima om te combineren met verschillende woonstijlen. Wat u ook mooi vindt, u maakt het met betonlook tegels van vtwonen.  

vtwonen Concrete  betonlooks

de serie Concrete omvat 3 genuanceerde betonlooks: Taupe, Antracite en Black. De tegels uit deze serie laten zich ook heel goed combineren met andere series van vtwonen. Kom ze bekijken in onze showroom en we helpen u graag verder met leuke combinaties.

Kom naar de showroom en bekijk de serie vtwonen Concrete

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Concrete.

Taupe

vtwonen concrete
Composite
Light Grey
120×120
Composite
Light Grey
60×60

Antracite

vtwonen concrete
Composite
Dark Grey
120×120
vtwonen concrete
Composite
Dark Grey
60×60

Black

vtwonen concrete
Composite
Black Antracite
120×120
Composite
Black Antracite
60×60
Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!