vtwonen Neo

De serie vtwonen Neo; voor fraaie effecten met een mooie matte uitstraling. Een bron van inspiratie. Door de sterke nuancering van de kleur raak je niet snel uitgekeken op de vloer. In een lichte en een donkere variant.

Noir

De vtwonen Noir is een donkere met rijke nuances in de toplaag. En met vol daglicht is de tegel is lichter dan de naam doet vermoeden.

Combineren met ander vtwonen tegels

De neutrale kleuren van de serie Neo laten zich prima combineren met een hippe wandtegels van vtwonen. Geef de ruimte een unieke sfeer met de mooiste combinaties. Kom langs om de tegels met elkaar te combineren en bekijk wat u het mooiste vindt.

Kom naar de showroom en bekijk de serie vtwonen Neo

 

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Neo.

Ambre

vtwonen Neo
Neo
Ambre
80×80

Noir

vtwonen Neo
Neo
Noir
80×80
Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!