Atlas Concorde Habitat wastafels & badkamermeubels 

Atlas Concorde Habitat biedt een reeks op maat gemaakte wastafels en badkamermeubels. Ze worden gemaakt uit een groot keramisch paneel, een zogenaamde slab. De strakke en naadloze wastafels en meubels kunnen tot in detail worden gemaakt: formaten, afwerkingen en een breed scala aan kleuren en materialen uit de collectie slabs van Atlas Concorde. Het keramische oppervlak biedt buitengewone technische en esthetische voordelen met een hoge weerstand tegen vlekken en krassen. Kom langs en laat u verrassen door dit unieke tegelconcept.

Habitat 

Atlas Concorde Habitat lijn richt zich vooral op ontwerpen van wastafels, wastafelbladen en planken. Deze nieuwste Italiaanse trendy ontwerp combineert creativiteit en functionaliteit, om een elegante en harmonieuze stijl in uw badkamer te creëren.

Mastertop

Mastertop is het porseleinen wastafelblad dat kan worden aangepast in kleuren en afwerkingen, gebaseerd op de Atlas Concorde catalogus van slabs. Hij wordt geleverd zonder opzetwastafel, zodat uw de waskom kunt kiezen die het beste bij de uitstraling van uw badkamer past. 

 

Dialogo bij Mario Ferrarini

Dialogo is de collectie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Atlas Concorde en Mario Ferrarini, een succesvolle ontwerper op het gebied van badkamerinrichting. De serie omvat wastafels en badkamermeubels bekleedt met keramische slabs van collectie van Atlas Concorde.

 

Atlas Concorde

Meer Atlas Concorde tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom voor keramische bekleding voor wastafels van Atlas Concorde Habitat

In onze overzichtelijke showroom in Elshout kunt u enkele voorbeelden bekijken van keramisch beklede wastafels. We hebben een groot aantal stalen met afwerkingen waaruit u kunt kiezen. Ook is er een ruime keuze met verschillende modellen wastafels en ligbaden. We houden uiteraard rekening met eventuele uitsparingen voor kranen op de wastafel of de positie van kranen die uit de muur komen. We maken voor u een set visualisaties met diverse aangezichten voor een juiste indruk van het eindresultaat. De tekeningen zijn gebaseerd op basis van de gewenste maatvoering, de afwerking van de toplaag en het gekozen model. Dit kunnen er meerdere zijn, zodat u mooi kunt vergelijken.

Sfeer en inspiratie met Atlas Concorde Habitat

Bekijk  de mooiste voorbeelden binnen en buiten met Atlas Concorde Habitat en laat u verrassen door de onbeperkte mogelijkheden met keramische slabs van Brabant Tegels Elshout.