Een ruime collectie vloertegels voor iedere toepassing en woonstijl

In onze geheel vernieuwde showroom treft u een grote en actuele collectie vloertegels in vele looks, uitvoeringen en formaten. Stuk voor stuk fraaie tegels voor iedere smaak en toepassing. We helpen u graag verder met de keuze voor de juiste tegels. En altijd voor de scherpste prijs, dus u slaagt altijd bij ons. We heten u van harte welkom een kijkje te nemen in onze overzichtelijke showroom. Met veel grote vloervlakken voor een nog betere indruk van de tegels.

Beton past altijd

Betonlook tegels vormen een prima basis voor iedere inrichting en woonstijl. De rustige en neutrale kleuren kunnen prima gecombineerd worden met vele kleuren meubilair en woonaccessoires. Betonlook tegels geven de vloer of wand een robuuste en elegante uitstraling. Brabant Tegels Elshout heeft een grote collectie tegels voor u klaar staan in vele kleuren en formaten.  

betonlook vloertegels >

Vloeren in de woonkamer

Bij Brabant Tegels vindt u tegels voor ieder interieur en woonstijl. We bieden wij een grote en gevarieerde collectie woonkamer tegels voor ieder budget. Altijd de laatste tegeltrends en nieuwste collecties van de beste tegelmerken uit. Kom ze zelf bekijken in onze showroom en we helpen u graag verder met het uitzoeken van de perfecte tegel voor de woonkamer.

woonkamer vloertegels >

Charme van hout én het gemak van keramiek

Een prachtige houten vloer van keramische tegels maakt de kamer helemaal af. De natuurlijke charme van hout samen met het gemak van keramiek. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in echte plankformaten waardoor de vloer eruit ziet als een echte houten parketvloer. Door de verschillende patronen van iedere tegel ontstaat een prachtige geheel. Werken met keramiek is kiezen voor gemak in onderhoud. En natuurlijk heel duurzaam in gebruik en productie. 

houtlook vloertegels >

De badkamer vloer

oveel smaken, zoveel tegels. Voor iedere badkamer bieden wij een grote en gevarieerde collectie badkamer tegels voor de vloer en de wand. Leuke gekleurde en decoratieve tegels op de wand gecombineerd met een fraaie tegellook op de vloer. Samen bekijken we deze mogelijkheden voor uw badkamer. Kortom , voor ieder budget, woonstijl en toepassing hebben we de juiste tegels voor u klaar staan

badkamer vloertegels >

 

Chique met natuursteen

Wilt u een luxe een natuurlijke uitstraling in de ruimte, maar geen gedoe met onderhoud. Kies dan voor een keramische natuursteenlook tegels. Door de nieuwste innovaties zijn de tegels niet van echt te onderscheiden. De tegels zijn mooi om te verwerken op de vloer, maar ook op de wand.

natuursteenlook vloertegels >

Een plek om te leven

Voor ieder interieur en woonstijl bieden wij een grote en gevarieerde collectie keuken tegels. Tegels voor ieder budget en alleen de beste tegels van gerenommeerde merken. Kom ze zelf bekijken in onze showroom. We helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte tegel voor uw keuken.

vloertegels keuken >

XXL vloertegels

Tegels worden steeds mooier, maar ook groter. Grote tegelformaten zijn dan ook helemaal in. Meer tegel en minder voeg. En dat zie je. De vloer of wand oogt rustiger en de grote oppervlaktes geven extra accent aan de ruimte. We hebben een grote collectie XXL tegels in onze showroom klaar staan. Tegelformaten van 50×100, 120×120 cm of zelfs nog groter.

XXL vloertegels >

Vloertegels in de slaapkamer

Tegels vormen de basis voor uw interieur en zijn bepalend voor de sfeer die u wilt creëren. Steeds meer mensen gebruiken ook tegels voor de vloer en wand  in de slaapkamer. U vindt bij ons een grote collectie slaapkamer tegels in voor iedere stijl. Eenvoudig in onderhoud, hygiënisch en duurzaam in gebruik. En zeer comfortabel in combinatie met vloerverwarming.

vloertegels slaapkamer >

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!