Rako tegels vormen de basis voor elk interieur

Rako is al vele jaren een begrip in de keramiekindustrie. De series zijn van een prachtige kwaliteit en kenmerken zich door hun rustige kleuren. Er is een grote variatie in formaat en kleur en door de naturelle uitstraling zijn deze tegelseries een basis voor elk interieur. In onze showroom in Elshout hebben we een fraaie selectie van de mooiste series voor u klaar staan. Ga voor naturel en design met de tegels van Rako.

Rako

5 series
23 kleuren
29 formaten
2 looks

Looks

steen
beton

Formaten 

30×30
30×60
60×60
80×80
60×120

 

Uitvoeringen 

wand en vloer
mat en structuur
decors voor wand
XXL formaat

 

Kom langs voor de prachtige design tegels van Rako

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Rako bekijken. Rako is een gerenommeerde fabrikant die ruim 135 jaar prachtige keramische designtegels voor wand en vloer produceert. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle stijlen in deze collectie. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegelcombinaties. Deze serie heeft prachtige tegels in naturelle kleuren die een prachtige basis vormen voor elk interieur. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom.  

EXTRA >

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!