Rako tegels vormen de basis voor elk interieur

Rako is al vele jaren een begrip in de keramiekindustrie. De series zijn van een prachtige kwaliteit en kenmerken zich door hun rustige kleuren. Er is een grote variatie in formaat en kleur en door de naturelle uitstraling zijn deze tegelseries een basis voor elk interieur. In onze showroom in Elshout hebben we een fraaie selectie van de mooiste series voor u klaar staan. Ga voor naturel en design met de tegels van Rako.

Serie Base  

Rako Base is een rustige tegel die door zijn eenvoud in ieder interieur tot zijn recht komt. Wanneer u kiest voor de tegel met lichte structuur komen de vloer en wand extra tot leven. De Rako Base serie bestaat uit 4 prachtige basis kleuren. 

bekijk serie >

Serie Betonico

Rako Betonico is een smaakvolle betonlook serie. Voor een robuuste uitstraling op de vloer en wand kiest u voor deze Betonico tegels. De matte betonlook past werkelijk in ieder interieur door de rustige kleurnuances. De serie bestaat uit 5 neutrale kleuren en heeft daarnaast ook tegels met een decor erin verwerkt voor een bijzonder accent in de ruimte. U kunt creatief combineren met de diverse afmetingen en legpatronen. 

bekijk serie >

 

Serie Cemento

Rako Cemento is een stoere cementlook serie. De tegels variëren van glad, een lichte structuur tot een grove structuur die de cementlook prachtig imiteren. De gladde tegels combineren prachtig met de grove tegels waardoor u een ruimte veel sfeer kunt geven. De Rako Cemento serie bestaat uit 3 stoere kleuren met mooie kleurschakeringen. De verschillende grijstinten passen in ieder interieur.

bekijk serie >

Serie Extra

Rako Extra is een serie met prachtige neutrale tegels. In combinatie met de listello’s uit de Extra serie ontstaan er smaakvolle wanden en vloeren met een eigen karakter. De zachte kleuren passen werkelijk in ieder interieur. Combineer de diverse kleuren en wissel deze af met een sierlijst voor een extra accent. Voor een bijzonder effect kiest u het XL formaat. 

bekijk serie >

Serie Quarzit

Rako Quarzit is een prachtige natuursteenlook serie. Voor een rustige en strakke uitstraling op de vloer en wand kiest u voor deze Quarzit tegels. De matte tegels zijn beschikbaar in 5 ingetogen kleuren met natuurlijke schakering. Voor een extra natuurlijk accent kiest u de tegels met textuur. De vele formaten zijn mooi te combineren met de mozaïekuitvoering en decor tegels uit deze serie.

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Rako

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Rako bekijken. Rako is een gerenommeerde fabrikant die ruim 135 jaar prachtige keramische designtegels voor wand en vloer produceert. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle stijlen in deze collectie. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegelcombinaties. Deze serie heeft prachtige tegels in naturelle kleuren die een prachtige basis vormen voor elk interieur. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom.  

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!