Kronos Piasentina Stone

Kronos Piasentina Stone herleeft de historische Italiaanse steensoort met dezelfde naam. Geïnspireerd door de essentie van de natuur, is elke keramische tegel een eerbetoon aan de harmonieuze samensmelting van traditie en innovatie. Traditionele bewerkingstechnieken met gevlamde, geborstelde en gekraste afwerkingen worden in Piasentina Stone nieuw leven ingeblazen, met een moderne en eigentijdse interpretatie. Kom langs om deze wonderschone tegelserie bij ons te bekijken en kies voor het gemak van keramiek en de tijdloze uitstraling van natuursteen.

Kronos Piasentina Stone geeft nieuw leven aan de gelijknamige historische Italiaanse steensoort. Geïnspireerd door de natuur, is elke keramische tegel een eerbetoon aan de harmonieuze fusie van traditie en innovatie. Overgeërfde verwerkingstechnieken met gevlamde, geborstelde en gekraste oppervlakken krijgen een nieuwe, eigentijdse dimensie binnen Piasentina Stone.

Piasentina Stone

3 kleuren
8 formaten
steenlook
wand en vloer

ook outdoor 2 cm dikte

Kleuren

Velvet
Flamed
Milled

 

Formaten 

7,5×40, 30×36,
15×120, 40×80
60×120, 80×180
120×120, 120×280

 

In 6 en 9mm dikte

Kronos

Meer Kronos tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom langs voor de prachtige natuursteenlook Kronos Piasentina Stone

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Kronos bekijken. Kronos Ceramiche is een gerenommeerde fabrikant al vele jaren prachtige keramische designtegels voor wand en vloer produceert. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle stijlen in deze collectie. U kunt hieronder alle tegels uit de serie van Piasentina Stone alvast bekijken. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegelcombinaties. Naast deze prachtige serie hebben we ook andere series van dit merk in huis. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom. 

Velvet

Velvet
120×120
Velvet
60×120

Flamed natural & grip

Flamed
120×120
Flamed
80×180
Flamed
60×120
Flamed
40×80

Flamed Mozaïek

Flamed Mozaïek
30×36
Flamed Listellato
15×120

Milled

Milled
60×120

Milled Mozaïek

Milled Mozaïek
30×36

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!