Badkamermeubels in vele stijlen en uitvoeringen

Bij Brabant Tegels vindt u alles voor de badkamer. Zo hebben wij een mooi assortiment aan badkamermeubels van Wavedeisgn by Wisa. Deze bieden veel opbergruimte en zijn allen voorzien van een softclose ladesysteem en hebben een luxe afwerking. Voor elke badkamer hebben wij een passende stijl. Combineer deze met een design wasbak en LED spiegel en u kunt heerlijk genieten van uw hoogwaardige en praktische badkamer. We leveren tevens innovatieve kranen die zorgen voor een aangename en probleemloze waterstoom en bijdragen aan de besparing van water en energie. Kom langs en we helpen u graag verder met het samenstellen van uw ideale badkamer. Badkamerkasten, kranen, sanitair en tegels onder één dak!

Waskom en wastafel
 

Een waskom of wastafel van Wavedesign bepaalt de sfeer van een badkamer. Kiest u voor een ronde kom of juist een strakke rechthoekige wasbak. We helpen u graag met het vinden van de juiste allure en comfort om zo van uw badkamer een waar paradijs te maken. 

Wastafelkranen

Wat voor soort wastafelkraan u ook zoekt, we hebben het in huis. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de prachtige Grohe series wastafelkranen in diverse maten, kleuren en designs.

Spiegels

De spiegel is een belangrijk onderdeel van de badkamer en dankzij het uitgebreide assortiment spiegels is er volop keuze om de badkamer de juiste uitstraling te geven. Van basis spiegel zonder verlichting, naar een geheel met licht omrande spiegel; er zijn volop mogelijkheden.