- Advies & Vakmanschap -

Over Brabant Tegels Elshout

Ik ben Kees van Boxel, uw adviseur bij Brabant Tegels Elshout. Na jarenlang als vertegenwoordiger werkzaam te zijn geweest in de tegelbranche heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Ik heb goede contacten opgebouwd met diverse leveranciers en fabrieken en mijn passie voor tegels is gedurende de jaren steeds sterker geworden. Graag help ik u met het uitzoeken van dé perfecte tegels.

U bent  van harte welkom in onze vernieuwde showroom

In onze ruime showroom van 700 m2 kunt u terecht voor de laatste trends op het gebied van tegels. U vindt in onze showroom de mooiste tegels en tegelwerken van verschillende merken, in verschillende stijlen en in verschillende prijsklassen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de exclusieve vtwonen en Piet Boon tegelcollectie. Bij Brabant Tegels Elshout krijgt u professioneel advies, van begin tot eind. Persoonlijke aandacht, eerlijk advies en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij rechtstreeks in kunnen kopen bij diverse fabrieken zijn wij in staat topkwaliteit tegels te leveren tegen de beste prijs.

Laat u in onze showroom inspireren en adviseren. Of u nu op zoek bent tegels voor uw woonkamer, de hal, de keuken of de badkamer, bij Brabant Tegels Elshout vindt u altijd de juiste vloer- of wandtegel.

Wij hopen u enthousiast te hebben gemaakt door het bezoek aan onze website en verwelkomen u graag in onze showroom.

Met bijzonder hartelijke groet,
Kees van Boxel

Brabant Tegels Elshout

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!