- Advies & Vakmanschap -

Over Brabant Tegels Elshout

Ik ben Kees van Boxel, uw adviseur bij Brabant Tegels Elshout. Na jarenlang als vertegenwoordiger werkzaam te zijn geweest in de tegelbranche heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Ik heb goede contacten opgebouwd met diverse leveranciers en fabrieken en mijn passie voor tegels is gedurende de jaren steeds sterker geworden. Graag help ik u met het uitzoeken van dé perfecte tegels.

U bent  van harte welkom in onze vernieuwde showroom

In onze ruime showroom van 700 m2 kunt u terecht voor de laatste trends op het gebied van tegels. U vindt in onze showroom de mooiste tegels en tegelwerken van verschillende merken, in verschillende stijlen en in verschillende prijsklassen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de exclusieve vtwonen en Piet Boon tegelcollectie. Bij Brabant Tegels Elshout krijgt u professioneel advies, van begin tot eind. Persoonlijke aandacht, eerlijk advies en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij rechtstreeks in kunnen kopen bij diverse fabrieken zijn wij in staat topkwaliteit tegels te leveren tegen de beste prijs.

Laat u in onze showroom inspireren en adviseren. Of u nu op zoek bent tegels voor uw woonkamer, de hal, de keuken of de badkamer, bij Brabant Tegels Elshout vindt u altijd de juiste vloer- of wandtegel.

Wij hopen u enthousiast te hebben gemaakt door het bezoek aan onze website en verwelkomen u graag in onze showroom.

Met bijzonder hartelijke groet,
Kees van Boxel

Brabant Tegels Elshout

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!