Kronos Evolution

Kronos Evolution is een rustige natuursteenlook tegel die door zijn eenvoud in ieder interieur tot zijn recht komt. De tegels hebben genuanceerde patronen en kleurschakeringen en komen als geheel helemaal tot leven op de vloer en wand. Dit wordt versterkt omdat elke tegel zijn eigen unieke print heeft. De Evolution serie bestaat uit 3 rustieke kleuren. Design tegels in huis gecombineerd met het gemak van keramiek. Kom langs in onze showroom om deze stijlvolle tegelserie zelf te bekijken.

Evolution

3 kleuren
1 XXL formaat
steenlook
buitentegels

 

Kleuren

Évo Greyge
Évo Gris Foncé
Évo Noir

Formaat

100×100

Kronos

Meer Kronos tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Kronos Evolution

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van het merk Kronos bekijken. Kronos Ceramiche is een gerenommeerde fabrikant die al vele jaren prachtige keramische designtegels voor wand en vloer produceert. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle stijlen in deze collectie. U kunt hieronder alle tegels uit de serie van Evolution alvast bekijken. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegelcombinaties. Naast deze prachtige serie hebben we ook andere series van dit merk in huis. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom. Meer weten over deze serie, bekijk de brochure voor een compleet overzicht. 

Évo Greyge

Évo Greyge
100x100x1
Évo Greyge 2.0 
100x100x2

Évo Gris Foncé

Évo Gris Foncé
100x100x1
Évo Gris Foncé
100x100x2

Évo Noir

Évo Noir
100x100x1
Évo Noir
100x100x2

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!