Marazzi Lume

Tegels die een verhaal te vertellen hebben. Zo zijn de keramische tegels van Marazzi het beste te omschrijven. Zo ook de subtiele wandtegels uit de Lume serie. Een mooie mix van geschoold vakmanschap met industriële innovatie. De vele variaties in kleur en patronen zorgen voor een samenspel van licht dat iedere woonruimte levendig en bruisend maakt. De tegels hebben een eigentijdse uitstraling met glanzende, gebroken oppervlakten en zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleurtinten, die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn.

Lume

1 formaat

glans

 

Formaat 

De tegels in de serie Lume zijn verkrijgbaar in:

6×24

Kleuren

12 kleuren

Kom naar de showroom voor de serie Marazzi Lume

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Marazzi Lume tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. Naast deze prachtige collectie van Marazzi hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon en de complete collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor iedere klus en voor ieder budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. U bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie Marazzi Lume.

Marazzi Lume

Lume
White
6×24
Marazzi Lume
Lume
Off White
6×24
Marazzi Lume
Lume
Musk
6×24
Marazzi Lume
Lume
Greige
6×24
Marazzi Lume
Lume
Beige
6×24
Lume
Turqoise
6×24
Marazzi Lume
Lume
Pink
6×24
Lume
China
6×24
Lume
Blue
6×24
Marazzi Lume
Lume
Green
6×24
Lume
Forest
6×24
Lume
Black
6×24

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!