-Showroom-

Grote en actuele tegelcollectie in onze showroom

In onze ruime showroom op 2 verdiepingen kunt u een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. Ze staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten en ladekasten. Door de gehele showroom kunt u tegels bekijken op grote vloervlakken zodat u een nog beter beeld krijgt van de tegels.

Bekijk de prachtige tegelcollectie van topontwerper Piet Boon in onze showroom

Bij Brabant Tegels Elshout kunt u exclusief in de regio de prachtige tegelcollectie bekijken van Nederlands topontwerper Piet Boon.  We hebben alle series met wand- en vloertegels voor u klaar staan. Stuk voor stuk prachtige vormgegeven tegels in vele kleuren en looks. Betonlook, metaallook of natuursteenlook, we hebben ze allemaal in huis. Tijdloze en hoogwaardige wand- en vloeroplossingen van Hollandse bodem.

Woon inspiratie met de veelzijdige tegelcollectie van vtwonen.

In onze geheel vernieuwde showroom kunt u ook de veelzijdig collectie tegelcollectie van vtwonen bekijken. Een prachtige collectie wand- en vloertegels in diverse stijlen, looks en formaten.  Alle series van vtwonen zijn ontworpen met gevoel voor inrichting en  design. Kom langs en ervaar zelf deze unieke collectie. U kunt hier alle series bekijken.

Digitale ondersteuning voor de beste tegelkeuze

Op een groot 4k scherm in onze showroom kunt u digitaal al onze tegels bekijken en combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo krijgt u samen met de fysieke tegels een goede indruk hoe de vloer of wand eruit komt te zien. U kunt ook thuis alvast tegels combineren, ideeën opdoen en veel sfeerfoto’s bekijken. Bekijk en combineer onze tegels met de Tegelviewer

Tegels in uw eigen woning bekijken ! 

Wij bieden tevens de unieke mogelijkheid om een foto van uw eigen kamer te tonen op ons scherm en tegels te bekijken in uw eigen woning. Vraag onze adviseurs naar een gratis foto-coupon. Binnen 3 werkdagen na uploaden van uw foto kunt u bij ons tegels digitaal bekijken in uw eigen ruimte.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!