-Showroom-

Grote en actuele tegelcollectie in onze showroom

In onze ruime showroom op 2 verdiepingen kunt u een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. Ze staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten en ladekasten. Door de gehele showroom kunt u tegels bekijken op grote vloervlakken zodat u een nog beter beeld krijgt van de tegels.

Bekijk de prachtige tegelcollectie van topontwerper Piet Boon in onze showroom

Bij Brabant Tegels Elshout kunt u exclusief in de regio de prachtige tegelcollectie bekijken van Nederlands topontwerper Piet Boon. . We hebben alle swries met wand- en vloertegels voor u klaar staan. Stuk voor stuk prachtige vormgegeven tegels in vele kleuren en looks. Betonlook, metaallook of natuursteenlook, we hebben ze allemaal in huis. Tijdloze en hoogwaardige wand en vloeroplossingen van Hollandse bodem.

Woon inspiratie met de veelzijdige tegelcollectie van vtwonen.

In onze geheel vernieuwde showroom kunt u ook de veelzijdig collectie tegelcollectie van vtwonen bekijken. Een prachtige collectie wand- en vloertegels in diverse stijlen, looks en formaten.  Alle series van vtwonen zijn ontworpen met gevoel voor inrichting en  design. Kom langs en ervaar zelf deze unieke collectie. U kunt hier alle series bekijken.

Digitale ondersteuning voor de beste tegelkeuze

Op een groot 4k scherm in onze showroom kunt u digitaal al onze tegels bekijken en combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo krijgt u samen met de fysieke tegels een goede indruk hoe de vloer of wand eruit komt te zien. U kunt ook thuis alvast tegels combineren, ideeën opdoen en veel sfeerfoto’s bekijken. Bekijk en combineer onze tegels met de Tegelviewer

Tegels in uw eigen woning bekijken ! 

Wij bieden tevens de unieke mogelijkheid om een foto van uw eigen kamer te tonen op ons scherm en tegels te bekijken in uw eigen woning. Vraag onze adviseurs naar een gratis foto-coupon. Binnen 3 werkdagen na uploaden van uw foto kunt u bij ons tegels digitaal bekijken in uw eigen ruimte.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!