Kronos tegels –  Innovatie door traditie

Kronos is al vele jaren een begrip in een land waar de keramiektraditie onderdeel is geworden van de cultuur en architectuur. Baanbrekende ontwerpen, hoge technische normen van producten en een aangeboren focus op innovatie zijn constant geweest gedurende de 50-jarige geschiedenis van deze fabrikant. Dit heeft Kronos wereldwijde erkenning opgeleverd als de vertegenwoordiger van Italiaanse uitmuntendheid. En niet alleen in de productie van keramische vloer- en wandbekleding voor binnen en buiten, maar ook als een keramiek ontwerpbedrijf. Kom langs in onze showroom om de prachtige tegel series zelf te bewonderen. Voor klasse en comfort kiest u Kronos tegels.

Kronos

14 series
K-Lab keramische wastafels
en baden
5 looks
16 formaten
XXL formaten
buitentegels
mozaïek
muretto

 

Looks

Steenlook
Beton
Hout
Metaal

Formaten 

15×15, 30×30
20×40, 20×60
60×60, 80×80
80×180, 120×240
60×120, 120×120

K-Lab

Wilt u echt iets bijzonders in de badkamer? Kies dan voor keramische bekleding voor wastafels en ligbaden.  

Kom langs voor het prachtige design van Kronos tegels

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Kronos bekijken. Kronos is een gerenommeerde fabrikant die ruim 50 jaar prachtige keramische designtegels voor wand en vloer produceert. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle stijlen in deze collectie. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegelcombinaties. Deze serie heeft prachtige tegels in naturelle kleuren die een prachtige basis vormen voor elk interieur. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom. 

Kronos K-Lab: maatwerk concepten voor keramische wastafels, baden en meer..

Exclusief bij Brabant Tegels Elshout kunt u de unieke maatwerk concepten van Kronos K-Lab bekijken. We maken wastafels en baden en bekleding geheel op maat voor uw badkamer. Een uniek concept voor de liefhebbers van design en gemak.