Kronos tegels –  Innovatie door traditie

Kronos is al vele jaren een begrip in de met zijn wortels in een land waar de waarde van de keramiektraditie onderdeel is geworden van de cultuur van een volk.  Baanbrekend ontwerpen, de hoge technische normen van producten en een aangeboren focus op continue innovatie zijn constant geweest gedurende onze 50-jarige geschiedenis. Dit heeft Kronos wereldwijde erkenning opgeleverd als de hoogste vertegenwoordigers van Italiaanse uitmuntendheid, niet alleen in de productie van keramische vloer- en wandbekleding en bestrating voor binnen en buiten, maar ook als een keramiek ontwerpbedrijf.

Terra Crea   

Kronos Terra Crea is gebaseerd op de natuurlijke eigenschappen kleisoorten. Klei is door de millennia heen is medium geweest voor verbazingwekkende handgemaakte creaties en de studie van dit fascinerende materiaal heeft geleid tot deze bijzondere tegelserie. 

bekijk serie >

Evolution

Kronos Evolution is een rustige natuursteenlook tegel die door zijn eenvoud in ieder interieur tot zijn recht komt. De tegels hebben genuanceerde patronen en kleurschakeringen en komen als geheel helemaal tot leven

bekijk serie >

 

Le Reverse

Kronos le Reverse is een serie die is gebaseerd op steen. Op de slijtage van steen om precies te zijn. Door de tijd verslijt de steen en dat is precies wat deze natuursteenlook serie uitbeeldt. Prachtige natuurlijke elementen met een antieke en versleten oppervlak.

bekijk serie >

Metallique 

Kronos Metallique is een fraaie metaallook serie in drie staalkleuren. De elegante en moderne tegels geven de ruimte een bijzondere uitstraling. De tegels zijn te gebruiken op de wand en vloer en leverbaar in grote formaten tot zelfs 120×280 cm. In één klap de hele wand bekleed met een strakke look.

bekijk serie >

Les Bois

Kronos les Bois is een warme houtlook serie met 5 prachtige en niet van echt te onderscheiden houtsoorten. De tegels met iedere een eigen unieke print maakt een natuurlijk geheel van de vloer of wand. De look van hout en het gemak van keramiek. De tegels zijn dus heel goed te gebruiken in de badkamer en de keuken.

bekijk serie >

Prima Materia 

Kronos Prima Materia toont de betonnen oppervlakken voor creatieve oplossingen voor de ruimte, zowel binnen als en buiten. In 3 neutrale kleuren in 3 stijlen: natuurlijk, glad en grip om een compleet, buitengewoon goed op elkaar afgestemd project te personaliseren.

bekijk serie >

 

 Carrière du Kronos

Kronos Carrière du Kronos is een serie die is gebaseerd op het zeer innovatieve karakter van het bedrijf, door de combinatie van steen en beton, een perfecte synthese tussen de “groene” trend en de grootstedelijke trend van het moderne leven. Ontworpen om de wereld van design opnieuw te bekijken.

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Kronos

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Kronos bekijken. Kronos is een gerenommeerde fabrikant die ruim 50 jaar prachtige keramische designtegels voor wand en vloer produceert. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle stijlen in deze collectie. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegelcombinaties. Deze serie heeft prachtige tegels in naturelle kleuren die een prachtige basis vormen voor elk interieur. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom.  

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!