Kronos tegels –  Innovatie door traditie

Kronos is al vele jaren een begrip in de met zijn wortels in een land waar de waarde van de keramiektraditie onderdeel is geworden van de cultuur van een volk. Baanbrekende ontwerpen, de hoge technische normen van producten en een aangeboren focus op continue innovatie zijn constant geweest gedurende onze 50-jarige geschiedenis. Dit heeft Kronos wereldwijde erkenning opgeleverd als de hoogste vertegenwoordigers van Italiaanse uitmuntendheid, niet alleen in de productie van keramische vloer- en wandbekleding en bestrating voor binnen en buiten, maar ook als een keramiek ontwerpbedrijf. Kom langs in onze showroom om de prachtige tegel series zelf te bewonderen. Ga voor klasse en comfort, ga voor Kronos tegels overal in huis.

Terra Crea   

Kronos Terra Crea is gebaseerd op de natuurlijke eigenschappen kleisoorten. Klei is door de millennia heen is medium geweest voor verbazingwekkende handgemaakte creaties en de studie van dit fascinerende materiaal heeft geleid tot deze bijzondere tegelserie. 

bekijk serie >

Evolution

Kronos Evolution is een rustige natuursteenlook tegel die door zijn eenvoud in ieder interieur tot zijn recht komt. De tegels hebben genuanceerde patronen en kleurschakeringen en komen als geheel helemaal tot leven

bekijk serie >

 

Le Reverse

Kronos le Reverse is een serie die is gebaseerd op steen. Op de slijtage van steen om precies te zijn. Door de tijd verslijt de steen en dat is precies wat deze natuursteenlook serie uitbeeldt. Prachtige natuurlijke elementen met een antieke en versleten oppervlak.

bekijk serie >

Metallique 

Kronos Metallique is een fraaie metaallook serie in drie staalkleuren. De elegante en moderne tegels geven de ruimte een bijzondere uitstraling. De tegels zijn te gebruiken op de wand en vloer en leverbaar in grote formaten tot zelfs 120×280 cm. In één klap de hele wand bekleed met een strakke look.

bekijk serie >

Les Bois

Kronos les Bois is een warme houtlook serie met 5 prachtige en niet van echt te onderscheiden houtsoorten. De tegels met iedere een eigen unieke print maakt een natuurlijk geheel van de vloer of wand. De look van hout en het gemak van keramiek. De tegels zijn dus heel goed te gebruiken in de badkamer en de keuken.

bekijk serie >

Prima Materia 

Kronos Prima Materia toont de betonnen oppervlakken voor creatieve oplossingen voor de ruimte, zowel binnen als en buiten. In 3 neutrale kleuren in 3 stijlen: natuurlijk, glad en grip om een compleet, buitengewoon goed op elkaar afgestemd project te personaliseren.

bekijk serie >

 

 Carrière du Kronos

Kronos Carrière du Kronos is een serie die is gebaseerd op het zeer innovatieve karakter van het bedrijf, door de combinatie van steen en beton, een perfecte synthese tussen de “groene” trend en de grootstedelijke trend van het moderne leven. Ontworpen om de wereld van design opnieuw te bekijken.

bekijk serie >

Wood Side

Met de keramische tegels uit de Kronos Wood Side serie komen de grenzen tussen buiten en binnen te vervallen. De natuurlijke oneffenheden van hout worden gecombineerd met de duurzaamheid van keramiek en er wordt een innovatieve oplossing voor zowel wand als vloer gecreëerd. De serie bevat zowel tegels voor binnen als buiten

bekijk serie >

Rocks

Combineer natuur met architectuur tot in de finesses met de keramische tegels uit de Kronos Rocks serie. Deze natuursteen look tegels vormen de basis voor een hedendaags interieur en zijn te combineren met vele verschillende woonstijlen. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 kleurstijlen

bekijk serie >

Block 2.0

De Kronos Block 2.0 serie omvat een verzameling keramische buitentegels die ontworpen zijn om aan de hoogste normen te voldoen, maar die tegelijkertijd niet afdoen qua esthetiek. Extreem resistent en slijtvast en toch prachtig gestileerd.

bekijk serie >

K-Lab

Wilt u echt iets bijzonders in de badkamer? Kies dan voor keramische bekleding voor wastafels en ligbaden. Topdesign uit Italië van Kronos K-Lab. Met dit unieke concept worden wastafels, ligbaden, meubels bekleedt met keramiek uit een groot paneel, een zogenaamde slab. Voor een hoogwaardige esthetische uitstraling in de badkamer.

bekijk serie >

Kom langs voor het prachtige design van Kronos tegels

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Kronos bekijken. Kronos is een gerenommeerde fabrikant die ruim 50 jaar prachtige keramische designtegels voor wand en vloer produceert. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle stijlen in deze collectie. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegelcombinaties. Deze serie heeft prachtige tegels in naturelle kleuren die een prachtige basis vormen voor elk interieur. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom.  

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!