XXL tegels

Tegels worden steeds mooier, maar ook groter. Grote tegelformaten zijn dan ook helemaal in. Meer tegel en minder voeg. En dat zie je. De vloer of wand oogt rustiger en de grote oppervlaktes geven extra accent aan de ruimte. We hebben een grote collectie XXL tegels in onze showroom klaar staan. Tegelformaten van 50×100, 120×120 cm of zelfs nog groter.
De nieuwste collecties in moderne kleuren en looks.

Grote tegel, weinig voeg

Werken met grote tegels zorgt ervoor dat u veel minder voegen ziet. Robuust en praktisch. Met 2 grote tegels bedek je een oppervlak van vloer tot plafond! 

Wat is XXL

Wij bieden u prachtige tegels in vele grootformaten als 70×70, 80×80,  90×90 tot 150×150 cm. Maar ook grote rechthoeken van 40×80, 60×90 of 60×120 cm. Ofwel XXL tegels zijn dus echt extra extra large! Nog te klein? We kunnen ook complete panelen (slabs) leveren van 160×320 cm.

XXL tegels in alle looks

Groot formaat tegels zijn leverbaar in houtlook plankformaten en in vele andere moderne looks als betonlook, natuursteenlook of metaallook. 
Wat u ook zoekt, we hebben een passende XXL tegel voor iedere woonstijl en voor ieder budget.

Kom naar de showroom voor grote XXL tegels

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt je een grote collectie keramische XXL tegels bekijken op grote vloervlakken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En voor de scherpste prijs, dus bij Brabant Tegels slaagt u altijd. We hebben ook andere moderne looks als houtlook tegels, betonlook tegels of natuursteenlook tegels.
Onder een kleine greep uit onze XXL tegelcollectie.

Natuursteenlook wit 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Natuursteenlook 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Betonlook beige 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Betonlook beige 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Betonlook bruin 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Betonlook grijs 120×120

tegel info & sfeerfoto’s >

Natuursteenlook grijs 100×100

tegel info & sfeerfoto’s >

Bekijk XXL tegelseries

Onder een greep uit onze ruime collectie keramische tegels in een XXL uitvoering.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!