Een gevarieerde collectie wandtegels

Zoek je een leuke wandtegel voor je keuken, badkamer of toilet? Kom dan langs in onze showroom waar we een leuke en actuele collectie wandtegels voor je klaar staan. In allerlei kleuren, looks en formaten. Maar ook leuke vormen en mozaïeken en streekgebonden tegeltjes voor een decoratief geheel.

vtwonen Villa

De serie vtwonen Villa is mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. En in de mooie metallic tinten een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar ook tijdloos! Kom ze allemaal bekijken in onze showroom en ga aan de slag met kleur.

wandtegel vtwonen Villa >

vtwonen Craft

De serie vtwonen Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

wandtegel vtwonen Craft >

vtwonen Square

De serie vtwonen Square zorgt door zijn XXS-formaat voor speelse wandtoepassingen. Of u nu de hele wand bekleedt of een bijzonder accent maakt, deze tegels geven nét dat beetje extra in huis. Verkrijgbaar in drie kleuren en uiteraard meer dan geschikt om onderling te combineren.  

wandtegel vtwonen Square >

vtwonen Mediterranea

De serie vtwonen Mediterranea is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent op de wand. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak speelse combinaties van formaten en kleuren. Mix & match én maak de mooiste combinaties. De tegels zijn uitgevoerd in glans of een matte uitvoering.

wandtegel vtwonen Mediterrenea >

Piet Boon Tiny Matte 

De serie Piet Boon TINY MATTE is een matte mozaïek van 1×1 cm (on net 30×30 cm). Verkrijgbaar in de kleuren houtskoolzwart en krijtwit, kan de tegel zowel alleen als in combinatie met andere tegels worden toegepast.

Tiny Matte wandtegel >

Piet Boon Tiny Concrete

De serie Piet Boon TINY CONCRETE is een speciale mozaïek betonuitvoering op een net van 30×30 cm. De steentjes van 2,5×2,5 cm weerspiegelen de natuurlijke eigenschappen van beton exact. Ze vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Ze zijn verkrijgbaar in dezelfde kleurtinten als de CONCRETE Tile serie.

Tiny Concrete wandtegel >

Piet Boon Tiny Mono

Ga je voor de charme van een donkere wand? De serie Piet Boon TINY MONO is een speciale mozaïekuitvoering (op net 30×30 cm). De steentjes van 5×5 cm zijn  voorzien van zachte en bijzondere kleurnuances, variërend van licht tot donker. De natuurlijke materialen met een veelvoud van subtiele schakeringen en textuur voorzien elke ruimte van een authentieke en elegante uitstraling.

Tiny Mono wandtegel >

Piet Boon Wax Tile

De serie Piet Boon WAX Tile speelt met vorm en is letterlijk het resultaat van gegoten gesmolten was dat zijn imprint heeft achtergelaten. Net als natuurlijke was heeft de WAX Tile dezelfde olieachtige en matte eigenschappen.

Wax Tile wandtegel >

Piet Boon Glaze Tile

De artisanale serie Piet Boon  GLAZE Tile  dankt zijn schoonheid aan het gebruik van authentieke (high gloss) glazuren die een speels effect krijgen door het gebruik van subtiele kleurnuances. Het formaat en de vorm van de rechthoekige tegel nodigt uit te spelen met patronen; van rechtop tot visgraat en geblokte patronen.

Glaze Tile wandtegel >

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!