Keuken tegels in alle stijlen, van modern tot klassiek

Zoveel smaken, zoveel tegels. Voor ieder interieur en woonstijl bieden wij een grote en gevarieerde collectie keuken tegels. Tegels voor ieder budget en alleen de beste tegels van gerenommeerde merken. Kom ze zelf bekijken in onze showroom. We helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte tegel voor uw keuken.

Wand en vloertegels 

Maak de keuken helemaal af met een leuke mozaïek tegel op de wand. Of toch een subtiele decortegel? Kom langs om onze collectie tegels voor de keuken te bekijken.

Koken op hout

Houtlook tegels zijn watervast, bestendig tegen vuil en vet en kunnen tegen een stootje. Dus prima te gebruiken in de keuken. De charme van hout en de praktische voordelen van keramiek.  

Voor iedere keuken

Voor iedere keuken hebben wij de juiste tegels in huis. Retro, modern, hip of klassiek. U kunt ze allemaal vinden bij ons. Ga aan de slag met kleuren en patronen en maak de juiste match ,met uw keuken. Wij helpen u graag verder met leuke ideeën en mogelijke combinaties. Bij ons geen keuze stress.

Laat je inspireren door tegels voor je keuken

Kom naar de showroom en bekijk onze ruime collectie keuken tegels

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt je een grote collectie badkamer tegels bekijken voor de wand en vloer. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En voor ieder budget, dus u slaagt altijd bij ons. U kunt bij ons ook terecht voor tegels voor de woonkamer, badkamer of slaapkamer. De mooiste collecties voor iedere toepassing en woonstijl.
De tegels zijn uitgevoerd in moderne kleuren en de mooiste tegellooks zoals betonlook tegels, houtlook tegels, natuursteenlook tegels of grote XXL tegels. Kom langs en we helpen u graag verder met de beste tegelkeuze.

Vloertegel betonlook 60×60
meer info >  

Vloertegel betonlook 60×60
meer info >  

Vloertegel betonlook 60×60
meer info >  

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!