Houtlook tegels zijn niet van echt te onderscheiden en heel praktisch

Een prachtige houten vloer van keramische tegels maakt de kamer helemaal af. De natuurlijke charme van hout samen met het gemak van keramiek. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in echte plankformaten waardoor de vloer eruit ziet als een echte houten parketvloer. Door de verschillende patronen van iedere tegel ontstaat een prachtige geheel. Werken met keramiek is kiezen voor gemak in onderhoud. En natuurlijk heel duurzaam in gebruik en productie. Door de watervaste toplaag zijn ze ook perfect voor de badkamer en keuken. Houtlook tegels zijn ook heel mooi om een wand mee te bekleden of een leuk visgraat patroon te maken. 

Natuurlijk lichte houtlook 

We bieden een ruime collectie houtlook tegels in vele kleuren en houtsoorten. Voor een ruimtelijk en charmante uitstraling is kiest u voor een lichte tegel. De tegels zijn leverbaar in diverse plankformaten.

Vintage of visgraat

Een fraaie versleten houten vintagelook of toch een visgraat op de vloer? Het kan allemaal met keramische houtlook tegels. Maak iets bijzonders van de ruimte met een bijzonder legpatroon of een combinatie van houtsoorten.

Warme uitstraling

Creëer een warme uitstraling met donkere houttinten. De tegels verschillen in tint en tekening voor een natuurlijke uitstraling. De hoogwaardige keramische tegels zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Kom naar de showroom voor onze gevarieerde collectie houtlook tegels

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u een grote collectie keramische houtlook tegels bekijken op grote vloervlakken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En voor de scherpste prijs, dus bij Brabant Tegels slaagt u altijd. We hebben ook andere moderne tegellooks in huis als betonlook tegelsnatuursteenlook tegels of grote XXL tegels.
Onder een kleine greep uit onze houtlook collectie.

Houtlook tegel 20×120
tegel info & sfeerfoto’s

Houtlook tegel 20×120
tegel info & sfeerfoto’s

Houtlook tegel 20×120
tegel info & sfeerfoto’s

Houtlook tegel 20×120
tegel info & sfeerfoto’s >

Houtlook tegel 25×150
tegel info & sfeerfoto’s >

Houtlook tegel 25×150
tegel info & sfeerfoto’s >

Bekijk houtlook tegelseries

Onder een greep uit onze ruime collectie keramische tegels in een houtlook uitvoering.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!