Alles voor de badkamer

Bij Brabant Tegels vindt u alles voor de badkamer. Badkamer kranen en sanitair, maar ook leuke accessoires en meubels voor uw badkamer in diverse stijlen. We hebben een gevarieerde selectie met de beste merken voor een scherpe prijs. Of het nu om een wastafelkraan, een ligbad,  een thermostaatkraan of een complete doucheset gaat, we hebben de mooiste series voor u klaar staan in onze showroom. Innovatieve technologie en strakke designs gecombineerd met hoogkwalitatieve materialen. In vele kleuren en uitvoeringen. We leveren innovatieve kranen die zorgen voor een aangename en probleemloze waterstoom en bijdragen aan de besparing van water en energie. Kom langs en we helpen u graag verder met het samenstellen van uw ideale badkamer. Badkamer kranen, sanitair en tegels onder één dak!

Wastafelkranen

Wat voor soort wastafelkraan u ook zoekt, we hebben het in huis. Laat u inspireren door de prachtige Grohe series wastafelkranen in diverse maten, kleuren en designs.

Allure >
Allure Briljant >
Costa >
Essence >
Eurocube >
Eurosmart >

Douchekoppen en sets
 

Of u nu alleen een nieuwe handdouche wilt kopen of de gehele badkamer wilt renoveren, ons douche-assortiment biedt veel keus en mogelijkheden. De douchekoppen vormen een perfecte balans tussen kwaliteit, technologie en design en zijn beschikbaar in verschillende formaten en doorsnedes. Of een complete doucheset met een handdouche, een douchestang en doucheslang in verschillende mogelijkheden, kleuren en stijlen.

Badkranen

Een bad is een luxe toevoeging aan je badkamer. Om heerlijk te ontspannen na een lange dag, maar het is ook erg praktisch met kleine kinderen. We bieden een mooi selectie ligbaden in diverse kleuren, formaten en designs. En het bad vullen kan met een inbouwkraan, of een opbouwkraan? Ga je voor een mengkraan of een thermostaatkraan? Er is keuze genoeg we informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Thermostaat kranen 

Een thermostaatkraan mag niet ontbreken in de badkamer van nu. Het biedt veiligheid, comfort en waterbesparing. Een thermostaatkraan mengt het water voor je douche of bad snel op de gewenste temperatuur. Thermostaatkranen zijn er voor het vullen van het bad of voor gebruik in de douche. U kunt eenvoudig de huidige douchekraan of badkraan vervangen voor een thermostaatkraan. We vertellen u graag meer hierover in onze showroom in Elshout.

Ligbaden

Dompel je onder in de luxe van een heerlijke badkuip. Het ligbad is een eyecatcher in je badkamer en een plaats voor ontspanning en comfort. Of je nu een goed boek leest, naar muziek luistert of simpelweg geniet van het warme water, het is een moment om te relaxen . En voor kinderen heerlijk en praktisch. Welke badkuip je ook kiest we hebben een ruim assortiment in verschillende stijlen die aansluiten bij uw wensen en  matchen met het overige sanitair en meubilair.

Toilet en douche wc

Wilt u een nieuwe toilet of bent u op zoek naar een douche wc. Kom dan langs voor een mooie selectie toilet sanitair. Innovatief design en uitstekende kwaliteit kan worden toegepast op elk element van de badkamer. Duurzaam keramiek met superieure stijl en perfecte prestaties.