Reiniging en onderhoud

We hebben een selectie hoogwaardige producten voor het reinigen en onderhouden van uw tegelvloer van het bekende merk Moeller Stone Care. De producten zijn geschikt voor verschillende soorten vloeren en tegels. Kom langs voor een helder advies over de toepassing en verwerking van de producten. We helpen u graag verder met al uw vragen over reiniging en onderhoud van uw vloeren binnen- en buitenshuis.

Reiniging en onderhoud

HMK R157
Intensieve tegelreiniger

HMK R157 Intensieve tegelreiniger, speciaal gebouwd om resten van onderhoudsmiddelen en vettige/olieachtige lagen te verwijderen. Zeer effectief op ongeglazuurde tegels. Ook goed toepasbaar op geglazuurde tegels, porcelanato, cotto-, baksteentegel-, kleitegel- en klinkeroppervlakken. Zowel voor binnen- en buitenshuis geschikt. Gepolijste oppervlakken worden niet aangetast.

Reiniging en onderhoud

HMK R183 Cementsluier-Ex

HMK R183 Cementsluier-Ex voor zuurbestendig natuursteen is een speciaal reinigingsmiddel. Het verwijdert vuil, cementsluier en kalkafzettingen van alle typen niet zuurgevoelige oppervlakken van natuursteen, kunststeen, keramiek, porcelanato, klinkers, kwartscomposiet en ruw beton, zowel binnen als buiten.

Reiniging en onderhoud

HMK R155 Grondreiniger

MK R155 Grondreiniger – zuurvrij is een veilig reinigingsmiddel voor alle soorten natuursteen, kunststeen en beton. Het product verwijdert bouwvervuiling, zelfglanzende lagen, resten van oude onderhoudsmiddelen, oliën, vetten en lichte cementsluiers van oppervlakken van natuursteen, kunststeen en beton. Zowel binnen- en buitenshuis. Gepolijste oppervlakken worden niet aangetast.

323

HMK P323
Slijtvaste zijdeglans

HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een uniek glans- en onderhoudsmiddel voor periodiek aanvullend onderhoud. Geschikt voor ruwe, matte en doffe vloeren van natuursteen, kunststeen en beton. Zonder uitwrijven krijgt de vloer een stralende zijdeglans. Vooral ruwe oppervlakken worden makkelijker in het onderhoud. De beschermlaag werkt water- en vuilafstotend.

324

HMK P324
Edelzeep

HMK P324 Edelzeep – vloerzeep is een mild reinigingsproduct op basis van natuurzeep voor het dagelijks onderhoud van vloeren. De zeer actieve bestanddelen zorgen voor een snelle en grondige reiniging en verzorging van alle oppervlakken van natuur- en kunststeen, vloeren van cotto, beton, baksteentegels, kleitegels, en klinkers. Zorgt voor een optimale kleur en structuur van de vloer. P324 is speciaal afgestemd op natuursteen en kunststeen en geeft het oppervlak een subtiel glanzend aanzien. 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!