Riho vrijstaande baden

Vrijstaande baden winnen steeds meer aan populariteit in moderne badkamers en voegen een vleugje luxe en verfijning toe aan de ruimte. Doordat ze los van de muur staan, kunnen ze overal in de badkamer geplaatst worden, wat een stijlvolle en functionele ervaring biedt. De baden zijn verkrijgbaar in diverse moderne kleuren en stijlvolle vormen. Er is altijd een bad die past bij uw smaak en inrichting van uw badkamer. Maak een echte stijlstatement met een vrijstaand bad van Riho. We hebben enkele baden opgesteld in onze showroom in Elshout. Wilt u een ander bad met een kleur naar keuze, dan stellen we deze samen en leveren het bad aan huis door heel Nederland.

RIHO

15 kleuren
7 formaten
4 vormen
Acryl
Solid Surface
Solid Frosted 

Vormen

ovaal
rond
organisch
rechthoekig

Formaten

Lengte:

150, 158, 160, 165, 170, 175, 180 en 190 cm


Breedte:
75 en 80 cm

Series

Bilbao, Bilo,
Devotion Free, Granada,
Inspire, Modesty, Oval, Oviedo, Toledo, Valor

Kom naar de showroom voor vrijstaande RIHO baden

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de serie RIHO bekijken. Prachtige vrijstaande baden met gevoel voor design en van zeer hoge kwaliteit. Ook voor sanitair kunt u terecht bij ons. Wij hebben ook een mooie selectie wastafels, toiletten en badkamermeubels opgesteld staan in onze showroom. En u kunt natuurlijk mooie combinaties maken met onze ruime collectie tegels voor wand en vloer.
Voor iedere klus en budget hebben we alles in huis voor de mooiste badkamer.

Kies uw eigen kleur

De baden zijn verkrijgbaar in moderne standaard kleuren en de Solid Surface baden en waskommen zijn eveneens verkrijgbaar in alle actuele Sikkens kleuren. Voor de buitenkant heeft u de keuze tussen hoogglans lak of zijdeglans lak. De binnenkant van het bad blijft mat wit.

Moderne modellen in Sikkens kleur naar wens

Bilbao Pebble Grey
Bilbao Moss Green
Bilbao Anthracite Matt

Bilbao

Bilo

Devotion Free

Granada
Inspire
Modesty
Oval
Oviedo
Toledo
Valor