Grohe Eurosmart wastafelkranen

Onze bestseller is geëvolueerd en biedt een veelzijdig assortiment met innovatieve details en een strakke styling. Dit maakt hem perfect geschikt voor de moderne huizen van vandaag. De nieuwe Grohe Eurosmart wastafelkranen met verhoogde uitloop en strakke lijnen past perfect in elke moderne ruimte. Het assortiment bevat onder andere de volgende aspecten: praktische uittrekbare uitloopopties, onze allereerste 2-in-1 hybride touchless en handmatige bediening en innovatieve veiligheidsstopfuncties. Voor welke omgeving dan ook, de serie  Eurosmart is de perfecte oplossing. Ze staan voor u klaar in onze showroom in Elshout.

Eurosmart

1 uitvoering
1 formaat
chroom

Uitvoering

opbouw

Formaat

S-size

Grohe

Bekijk ook de serie Grohe Allure Brilliant wastafelkranen. 

Kom naar de showroom voor Grohe Eurosmart wastafelkranen

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de serie Eurosmart bekijken. Prachtige wastafelkranen met gevoel voor design en van zeer hoge kwaliteit. Naast wastafelkranen hebben we ook een mooi collectie Grohe kranen voor douche en bad. Bekijk hier het overzicht met badkamerkranen. We hebben de mooiste series in huis en mocht er een kraan zijn die we niet op voorraad hebben, bestellen we deze direct voor u. Ook voor sanitair kunt u terecht bij ons. Wij hebben ook een mooie selectie ligbaden, wastafels, toiletten en badkamermeubels opgesteld staan in onze showroom. En u kunt natuurlijk mooie combinaties maken met onze ruime collectie tegels voor wand en vloer.
Voor iedere klus en budget hebben we alles in huis voor de mooiste badkamer.

Kom naar de wroom voor Grohe Eurosmart wastafelkranen

Wastafel mengkraan
S-size driegats
Wastafel mengkraan
S-size 
Wastafel mengkraan
S-size
Grohe Eurosmart wastafelkranen
Wastafel mengkraan
S-size 

Innovatieve kranen: Eurosmart 2-in-1 Hybrid: handbediening of touchless

De Eurosmart 2-in-1 Hybrid variant combineert de voordelen van een handmatige kraan en een contactloze kraan. Gebruikers kunnen beslissen of ze de handmatige hendel willen gebruiken of de touchless-technologie willen gebruiken door de waterstroom te activeren via de geïntegreerde sensor. Als je de kraan niet hoeft aan te raken bij het handen wassen, wordt de schoonmaakinspanning geminimaliseerd. Een comfortabele oplossing voor snel handen wassen zonder afbreuk te doen aan de voordelen van een eengreepskraan.

Grohe Eurosmart wastafelkranen