vtwonen Blancs

De serie vtwonen Blancs is een verfijnde houtserie die je interieur tot leven brengt! In twee fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor je vloer of wand. Maar wel met het gemak van keramiek. Eenvoudig te reinigen en onderhoudsvrij. En natuurlijk heel duurzaam, geen houtkap maar een perfecte imitatie!

Smoked Oak 

De look van gerookt eiken als basis voor je inrichting. Prachtige houtlook planktegels geven een natuurlijke en warme uitstraling. Voor iedere ruimte van de woning, dus ook in de badkamer. Douchen op hout! De planktegels zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden.   

vtwonen Blancs natural

De Blancs Natural 25×150 cm is een prachtige vloer- en wandtegel in een lichtbruine houttint. Overal in huis meer dan welkom en prima te mixen & matchen met de gehele vtwonen tegelcollectie. Creëer je eigen ontwerp en geef je huis in één klap een bijzondere uitstraling.

Kom naar de showroom voor de serie vtwonen Blancs

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Blancs.

Blancs

Natural
25×150 cm

Smoked Oak
25×150 cm

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!