vtwonen Brick

vtwonen Brick is een uniek steenconcept voor wand en vloer. Voor een verrassend accent met een industrieel tintje. De unieke baksteen vormen in eigentijdse kleuren zorgen voor een stijlvolle en hedendaagse uitstraling. Kom dit leuke vtwonen concept bekijken in onze showroom in Elshout.

Basic Brick

Brick Basic is mooi in zijn eenvoud. Speels en grof gebakken zijn in vier exclusieve vtwonen kleurtinten. Leuk om mee te variëren. In originele vorm en dus niet gezaagd. Elke Brick heeft bovendien een unieke structuur voor een natuurgetrouwe look. 

Industrial Grey

De Brick Industrial Grey Melé 5×20 cm is een gevarieerde serie met donkergrijze kleurtinten. Kom ze allemaal bekijken in onze showroom en maak de leukste combinaties met vtwonen Brick

Terra Grey

De Brick Industrial Terra Grey Melé 5×20 cm is een prachtig steenconcept in een terra met grijze kleurtint. Voor een bijzonder accent op de wand, waar dan ook in huis. 

Kom naar de showroom en bekijk de serie vtwonen Brick

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Brick.

Brick Basic

vtwonen Brick
Brick Basic Light Grey
 5×20
Brick Basic Warm Grey
 5×20
vtwonen Brick
Brick BasicDark Grey
 5×20
Brick Basic Terra
 5×20

Brick Industrial

vtwonen Brick
Brick Industrial Terra Melé
 5×20
Brick Industrial Terra Grey Melé
 5×20
vtwonen Brick
Brick Industrial Grey Melé
 5×20
vtwonen Brick
Brick IndustrialDark Grey Melé
 5×20

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!