vtwonen Villa

De serie vtwonen Villa is mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. En in de mooie metallic tinten een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar ook tijdloos! Kom ze allemaal bekijken in onze showroom en ga aan de slag met kleur.

Pink en Petrol Blue

De kleine wandtegels van 13×13 cm zijn een leuk accent op de wand, maar ook geschikt om te verwerken op een tafelblad. De tegels zijn verkrijgbaar in een matte en een glans uitvoering.

Mix en match 

Geef uw fantasie de vrije loop en maak de mooiste kleurcombinaties met de serie Villa. Frisse kleuren voor een vrolijk en hip accent op de wand.

vtwonen Villa Metallic

Wilt u een bijzonder accent op de wand? Ga dan voor de unieke metaallook Platinum of Dark Gold. Een prachtige handvorm wandtegel met een metallic afwerking. Prima te combineren met de gehele vtwonen tegelcollectie. En natuurlijk zijn de keramische tegels eenvoudig in onderhoud.

Kom naar de showroom voor de serie vtwonen Villa

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Villa.

Pink

vtwonen Villa
Villa
Pink mat
13×13
Villa
Pink glans
13×13

Army Green

vtwonen Villa
Villa
Army Green mat
13×13
Villa
Army Green glans
13×13

Petrol Blue

vtwonen Villa
Villa
Petrol Blue mat
13×13
vtwonen Villa
Villa
Petrol Blue glans
13×13

Bourgondy

Villa
Bourgondy mat
13×13
Villa
Bourgondy glans
13×13
 

Platinum Metallic

vtwonen Villa
Villa
Platinum Metallic
13×13

Dark Gold Metallic

vtwonen Villa
Villa
Dark Gold Metallic
13×13
Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!