vtwonen Villa

De serie vtwonen Villa is mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. De hippe metallic tinten zijn een stralende blikvanger aan de wand. Bijzonder, maar ook tijdloos! Kom ze bekijken in onze showroom en ga aan de slag met metaal.

vtwonen Villa Metallic

Wilt u een bijzonder accent op de wand? Ga dan voor de unieke metaallook Platinum of Dark Gold. Een prachtige handvorm wandtegel met een metallic afwerking. Prima te combineren met de gehele vtwonen tegelcollectie. En natuurlijk zijn de keramische tegels eenvoudig in onderhoud.

Kom naar de showroom voor de serie vtwonen Villa

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Villa.

Platinum Metallic

vtwonen Villa
Villa
Platinum Metallic
13×13

Dark Gold Metallic

vtwonen Villa
Villa
Dark Gold Metallic
13×13

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!