Met betonlook tegels leg je de basis

Betonlook tegels vormen een prima basis voor iedere inrichting en woonstijl. De rustige en neutrale kleuren kunnen prima gecombineerd worden met vele kleuren meubilair en woonaccessoires. Betonlook tegels geven de vloer of wand een robuuste en elegante uitstraling. Brabant Tegels Elshout heeft een grote collectie tegels voor u klaar staan in vele kleuren en formaten.  

Beton past altijd

Met een lichte betonlook tegel creëer je een unieke look in je woning. De neutrale tinten gecombineerd met verfijnde patronen maken de ruimte af. 

Vloer en wand

Met keramische tegels maakt u de mooiste vloer in iedere ruimte, maar zorgen ook voor een bijzonder accent op de wand. Helemaal als u kiest voor een groot formaat tegel zoals 120×120 cm. Veel tegel en weinig voeg zorgt voor een rustige look en feel.

Donkere beton vloer

Ga je voor de luxe uitstraling van een donkere vloer? Kom dan langs en bekijk onze ruime assortiment betonlook tegels. Bruin, antraciet of zwart. We hebben ze allemaal voor u klaar staan.

Kom naar de showroom voor onze ruime collectie betonlook tegels

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt je een grote collectie tegels bekijken op grote vloervlakken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En voor de scherpste prijs, dus bij Brabant Tegels slaagt u altijd. We hebben ook andere moderne tegellooks als houtlook tegelsnatuursteenlook tegels of grote XXL tegels. Naast een ruime collectie vloertegels bieden wij ook een ruim assortiment decoratieve wandtegels voor iedere toepassing. Onder een kleine greep uit onze betonlook collectie.

Bekijk betonlook tegelseries

Onder een greep uit onze ruime collectie keramische tegels in een betonlook uitvoering.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!