De leukste tegels voor de badkamer

Zoveel smaken, zoveel tegels. Voor iedere badkamer bieden wij een grote en gevarieerde collectie badkamer tegels voor de vloer en de wand. Leuke gekleurde en decoratieve tegels op de wand gecombineerd met een fraaie tegellook op de vloer. Samen bekijken we deze mogelijkheden voor uw badkamer. Kortom , voor ieder budget, woonstijl en toepassing hebben we de juiste tegels voor u klaar staan in onze ruime en overzichtelijke showroom.

Wand en vloer 

Maak je mooiste combinatie met wand en vloer tegels. Of gebruik de vloertegel ook op de wand voor een strak geheel. Wat u ook mooi vindt, we hebben voor iedere helemaal af met een echte houten keramisch parket. De vloer is niet van echt te onderscheiden en geven je kamer de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Maar dan wel  onderhoudsvrij en slijtvast.

Douchen op hout

Met een keramische houtlook tegels kunt u ook de warme en natuurlijke uitstraling van hout in uw badkamer creëren. Deze houten planken hebbe geen last van water, vocht of vuil. U maakt het met keramiek. En helemaal comfortabel met vloerverwarming.

Badkamer tegels in vele kleuren en uitvoeringen

We bieden een actuele collectie wandtegels voor iedere badkamer. Hip, modern of klassiek. We hebben ze allemaal in huis. In vele maten en uitvoeringen. Kom langs en ga aan de slag met frisse kleuren en vormen. We hebben hele leuke voorbeelden met legpatronen en kleurcombinaties voor u klaar staan.

Inspiratie met badkamer tegels

Kom naar de showroom en bekijk onze mooie collectie badkamer tegels

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt je een grote collectie badkamer tegels bekijken voor de wand en vloer. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En voor ieder budget, dus u slaagt altijd bij ons. U kunt bij ons ook terecht voor tegels voor de woonkamer, keuken of slaapkamer. De mooiste collecties voor iedere toepassing en woonstijl. De tegels zijn uitgevoerd in moderne kleuren en de mooiste tegellooks zoals betonlook tegels, houtlook tegels, natuursteenlook tegels of grote XXL tegels. Kom langs en we helpen u graag verder met de beste tegelkeuze.

Vloertegel betonlook 60×60
meer info >  

Vloertegel betonlook 60×60
meer info >  

Vloertegel betonlook 60×60
meer info >  

Vloertegel betonlook 60×120
meer info >  

Vloertegel betonlook 60×60
meer info >  

Vloertegel betonlook 60×120
meer info >  

Vloertegel betonlook 60×60
meer info >  

Vloertegel betonlook 60×60
meer info >  

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!