Dansani badkamermeubels 

Stijlvol design badkamer design met Dansani badkamermeubels. De gerenommeerde Deense fabrikant  staat bekend om mooie en functionele oplossingen voor de badkamer. De meubels zijn ontworpen met nadruk op uitstekend vakmanschap en hebben hun wortels stevig verankerd in de rijke traditie van Deens design. Er is een ruime keuze aan formaten, uitvoeringen en kleuren. Er is dus altijd een meubel die past bij uw smaak en de inrichting van uw badkamer. Ga voor kwaliteit en functionaliteit met Dansani. Overtref uw verwachtingen en maak van de badkamer een luxe oase.

Dansani

Functionaliteit
Deens ontwerp
Ambacht
Duurzaam
Veelzijdig
Vele kleuren
Tijdloze uitvoeringen
Met laden en deuren

 

Diverse stijlen 

De ontwerpers hebben een breed scala van stijlen en uitvoeringen gecombineerd met de strakke signatuur van Deens design. Strakke fronten met ingebouwde handgrepen of toch liever een decoratieve paneeltjes met een ronde knop. U treft het allemaal in de tijddoze collectie van Dansani.

Wastafelmeubels

  • Met laden: 40-200 cm
  • Met deuren: 40-80 cm
  • Geschikt voor dubbele wastafel
  • Ruim scala kleuren en houtsoorten

Eigen kleur 

Naast het ruime kleurenpallet maakt Dansani badkamermeubels op elke gewenste kleur. Zo kunt u het meubel volledig afstemmen op uw sanitair of tegels. 

Bekijk de Dansani badkamermeubels in onze showroom

In onze overzichtelijke showroom in Elshout kunt u een selectie bekijken van Dansani badkamermeubels. We hebben een groot aantal stalen met afwerkingen waaruit u kunt kiezen. Combineer het meubel direct met ons assortiment wastafels, kranen en tegels en maak de perfecte combinatie. We helpen u graag veder met leuke ideeën en mogelijkheden voor uw badkamer. We heten u van harte welkom in onze showroom in Elshout.

Sfeervol met Dansani badkamermeubels