Dansani badkamermeubels 

Stijlvol design badkamer design met Dansani badkamermeubels. De gerenommeerde Deense fabrikant  staat bekend om mooie en functionele oplossingen voor de badkamer. De meubels zijn ontworpen met nadruk op uitstekend vakmanschap en hebben hun wortels stevig verankerd in de rijke traditie van Deens design. Er is een ruime keuze aan formaten, uitvoeringen en kleuren. Er is dus altijd een meubel die past bij uw smaak en de inrichting van uw badkamer. Ga voor kwaliteit en functionaliteit met Dansani. Overtref uw verwachtingen en maak van de badkamer een luxe oase.

Dansani

functionaliteit
deens ontwerp
ambacht
duurzaam
vele kleuren
tijdloze uitvoeringen
met laden en deuren

Eigen kleur

Naast het ruime kleurenpallet maakt Dansani badkamermeubels op elke gewenste kleur. Zo kunt u het meubel volledig afstemmen op uw sanitair of tegels. 

Formaten

met laden: 40-200 cm
met deuren: 40-80 cm

Diverse stijlen

Strakke fronten met ingebouwde handgrepen of toch liever een decoratieve paneeltjes met een ronde knop. U treft het allemaal in de tijdloze collectie van Dansani.

 

 

Bekijk de Dansani badkamermeubels in onze showroom

In onze overzichtelijke showroom in Elshout kunt u een selectie bekijken van Dansani badkamermeubels. We hebben een groot aantal stalen met afwerkingen waaruit u kunt kiezen. Combineer het meubel direct met ons assortiment wastafels, kranen en tegels en maak de perfecte combinatie. We helpen u graag veder met leuke ideeën en mogelijkheden voor uw badkamer. We heten u van harte welkom in onze showroom in Elshout.