Atlas Concorde

Atlas Concorde is al vele jaren een vooraanstaand merk uit het hart van de Italiaanse keramiekindustrie. Alle tegelseries in de collectie onderscheiden zich door een hoogwaardige afwerking met gevoel voor vormgeving. In onze showroom in Elshout hebben we een fraaie selectie van de mooiste series voor u klaar staan. Ga voor klasse en topdesign met tegels van Altas Concorde.

Atlas Concorde

8 series
maatwerk wastafels en badkamermeubels
4 looks
16 formaten

 

 

Formaten

Marmer
Beton
Terrazzo
Metaal

Formaten 

30×30, 30×60,
40×80, 60×60,
80×80, 120×120,
120×278

Uitvoeringen 

wand en vloer
decors voor wand
XXL formaten

Kom langs voor de prachtige design tegels van Atlas Concorde

In onze ruime showroom in Elshout kunt u een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Atlas Concorde. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in betonlook en natuursteenlook. In veel formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, in diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Elshout.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!