Atlas Concorde

Atlas Concorde is al vele jaren een vooraanstaand merk uit het hart van de Italiaanse keramiekindustrie. Alle tegelseries in de collectie onderscheiden zich door een hoogwaardige afwerking met gevoel voor vormgeving. In onze showroom in Elshout hebben we een fraaie selectie van de mooiste series voor u klaar staan. Ga voor klasse en topdesign met tegels van Altas Concorde.

serie Boost  

Atlas Concorde Boost is een gevarieerde betonlook serie met een knipoog naar urban stijl. Mode verandert, maar stijl blijft. Door de expressiviteit van een beton krijgt de vloer of wand een verfijnde elegante uitstraling. De serie bestaat uit 5 fraaie en neutrale kleuren, zodat de tegels passen bij ieder interieur.

bekijk serie >

serie Klif

Met gevoel voor de laatste woontrends en stijlen in de serie Klif ontworpen. Prachtige betonlooks Atlas Concorde Klif is een gevarieerde betonlook serie met een knipoog naar urban stijl. Mode verandert, maar stijl blijft. Door de expressiviteit van een beton krijgt de vloer of wand een verfijnde elegante uitstraling. De serie bestaat uit 5 fraaie en neutrale kleuren.

bekijk serie >

serie Marvel Stone

Verrassende oppervlakken geïnspireerd door marmer en steen leven gaan samen voor elegante combinaties op wand en vloer. Met Marvel Stone is het mogelijk om omgevingen te creëren met een luxueus marmereffect 

bekijk serie >

Kom langs voor de prachtige design tegels van Atlas Concorde

In onze ruime showroom in Elshout kun je een fraaie collectie keramische en porseleinen tegels bekijken van Atlas Concorde. De collectie omvat een gevarieerd aanbod tegels in betonlook en natuursteenlook. In veel formaten, waaronder enkele grootformaten en slabs, in diverse uitvoeringen en kleuren. Er zijn veel bijpassende decor- en mozaïektegels verkrijgbaar om unieke combinaties mee te maken die u niet snel elders zult aantreffen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en bijzondere legpatronen. We zien u graag terug in onze showroom in Elshout.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!