Keramische bekleding voor wastafels en ligbaden: K-Lab

Wilt u echt iets bijzonders in de badkamer? Kies dan voor keramische bekleding voor wastafels en ligbaden. Topdesign uit Italië van Kronos K-Lab. Met dit unieke concept worden wastafels, ligbaden, meubels bekleedt met keramiek uit een groot paneel, een zogenaamde slab. Voor een hoogwaardige esthetische uitstraling in de badkamer. Maar er veel meer mogelijk met slabs, zoals het bekleden van meubels, tafelbladen of uw kookeiland. Alles wordt volledig op maat gemaakt op basis van uw keuze. Naadloos design en ook nog eens heel praktisch in onderhoud en een levenslange gebruiksduur. Kom langs voor dit unieke tegelconcept en laat u verrassen door de mogelijkheden.

K-Lab

Wastafels en baden

Werkbladen voor de aanrecht

Kookeiland

Achterwand van aanrechtblad 

Volledig op maat gemaakt

Vele afwerkingen en kleuren

Fronten van keukenkasten 

Wastafels

De nieuwste generatie wastafels met een prachtig design. Naadloze afwerking in diverse modellen. U kiest zelf de keramische afwerking.

Ligbaden 

Geweldige eyecatcher en functioneel! Met een keramische bekleed ligbad heeft u het beste van twee werelden. Zo kunnen de baden worden voorzien van een ingebouwde blad voor uw bad spullen of accessoires.

Kronos

Meer Kronos tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom langs voor keramische bekleding voor wastafels en ligbaden van Kronos K-Lab

In onze overzichtelijke showroom in Elshout kunt u enkele voorbeelden bekijken van keramisch beklede wastafels. We hebben een groot aantal stalen met afwerkingen waaruit u kunt kiezen. Ook is er een ruime keuze met verschillende modellen wastafels en ligbaden. We houden uiteraard rekening met eventuele uitsparingen voor kranen op de wastafel of de positie van kranen die uit de muur komen. We maken een set visualisaties met diverse aangezichten voor een juiste indruk van het eindresultaat. De tekeningen zijn gebaseerd op basis van de gewenste maatvoering, de afwerking van de toplaag en het gekozen model. Dit kunnen er meerdere zijn, zodat u mooi kunt vergelijken. Uw wastafel, ligbad of meubel wordt door vakspecialisten volledig op maat gemaakt en is na 4 tot 6 weken gereed voor montage bij u thuis. Beugels en overige bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, alsmede instructies voor de montage. 

Sfeer en inspiratie met K-Lab

Bekijk  de mooiste voorbeelden binnen en buiten met K-Lab en laat u verrassen door de onbeperkte mogelijkheden met keramische slabs van
Brabant Tegels Elshout. Gaat u er maar eens goed voor zitten!