Kronos Talco

Met trots introduceren we de nieuwe serie Kronos Talco, welke is geïnspireerd op het zachtste mineraal ter wereld: talk. Deze lichte en smetteloze tegels weerspiegelen de pracht van talk en bieden een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Combineer de basis tegels met bijpassende decortegels voor de muren en creëer een prachtige toevoeging aan uw badkamer – en andere ruimtes in uw woning. De verschillende structuren van de tegels, zoals ruiten, lijnen en getrapte patronen, bieden een indrukwekkende afwerking. Ontdek deze lichte en neutrale collectie, welke perfect te combineren is met alle kleuren tegels en woonstijlen. Kom langs om deze serie te bekijken en we helpen u graag op weg met mooie combinaties.

Talco

1 kleuren
5 formaten
wand en vloer
decor
mozaïek

 

Kleur

Wit

Formaten 

15×120
30×30
30×120
60×120
120×120

Kronos

Meer Kronos tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Kronos Talco

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Kronos bekijken. Kronos Ceramiche is een gerenommeerde fabrikant al vele jaren prachtige keramische designtegels voor wand en vloer produceert. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle stijlen in deze collectie. U kunt hieronder alle tegels uit de serie van Talco alvast bekijken. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegelcombinaties. Naast deze prachtige serie hebben we ook andere series van dit merk in huis. U bent van harte welkom in onze showroom waar u naast tegels ook een mooi assortiment meubels, wastafels en kranen voor badkamer en toilet kunt bekijken.

Wit

Wit
120×120 cm
Wit
60×120 cm
Wit
30×120 cm
Wit decor I
60×120 cm
Wit decor II
60×120 cm
Wit decor III
60×120 cm
Wit mosaico
30×30 cm
Wit mosaico
30×30 cm
Wit tessere
15×120 cm

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!