- reviews -

Wij doen onze uiterste best, wat vinden onze klanten?

Bent u klant bij ons? Dan kunt u onderaan deze pagina een review over ons invullen. We stellen uw mening zeer op prijs.

reviews
Super bedankt
Beste Kees, Dank je wel voor het mee helpen en bedenken welke vloer en wandtegels bij ons het best zou passen. We zijn heel blij met het eind resultaat. Ook het leggen is zo plezierig en vakkundig verlopen. Wij zullen niet zo snel weer tegels nodig hebben, maar als we de kans krijgen zullen we jouw bedrijf graag naar voren schuiven. Dank je wel (ook voor Jeroen en Ton) !
Gert Jan & Lineke den Boer
reviews
Persoonlijk betrokken
Brabant Tegels Elshout heeft bij ons de tegels geleverd en geplaatst in onze badkamer. Hierbij hebben ze ons uitermate goed geadviseerd. Ze adviseren wat in hun ogen goed zou passen, maar ook wat zij zelf zouden afraden, maar laten je je eigen keuze maken. Kees is persoonlijk betrokken bij de klanten. Bij het plaatsen overleggen ze veel en beantwoorden duidelijk je vragen. Wij hebben dit als erg prettig ervaren. Ook is Kees nog langsgeweest om het eindresultaat te bekijken. Door de goede service hebben we besloten om voor onze keramische terrastegels ook bij hen te gaan kijken waarvoor we ook weer goed geslaagd zijn. Bedankt Kees en team!
Fam. Westgeest
Uden
reviews
Uitermate tevreden
Door Brabant Tegels Elshout hebben wij in onze nieuwe woning de badkamer en 2 toiletten laten betegelen. Hierover zijn we uitermate tevreden. Kernwoorden die wij verbinden met BTE zijn met name de deskundigheid, betrokkenheid, meedenken met ons als klant en hun vakmanschap. De betrokkenheid waarmee Kees van Boxel ons heeft geholpen getuigde van iemand met hart voor zijn vak en hart voor de zaak. Aan de wijze waarop Tom met zijn maat het tegelwerk heeft verzorgd was naast hun hoge mate van vakmanschap ook hun oog voor detail te zien. Het eindresultaat is zeer naar onze wens.
Cor Roozemond
Heusden
reviews
Kees denkt mee
Via de aannemer bij Brabant Tegels uitgekomen. Na een uitgebreide rondleiding met aandacht voor onze wensen bij een aantal tegels uitgekomen. In overleg met Kees gekeken naar 2 soorten tegels maar met kleur verschil. Gezien de totale oppervlakte van badkamer met het voorstel van Kees meegegaan en voor de warmere tint gekozen. Ook goed advies i.v.m. het wildverband in de inloop douche. Ook besproken de profielen op de hoeken van de tegels en de hardstenen dorpels. Er is een ruim assortiment tegels op vooraard dus je kan alles zien en vast pakken. Levering conform afspraak en alles klopte. Uiteindelijk kwamen we 2 m2 tekort, door extra snijverlies. Kees gebeld en ik kon het de volgende dag al ophalen. Kees denkt mee en helpt je de juiste keuze te maken voor je badkamer of toilet. Communicatie lekker vlot en niet via derden. Ik kon zelfs appen als ik ergens nog vragen over had. We zijn het niet van plan maar de volgende keer gaan we als eerste weer naar Brabant Tegels.
Pauwel
reviews
Place to be!!
Bij Brabant Tegels in Elshout heb je een geweldige keuze voor wand- en vloertegels. Kees van Boxel neemt je mee door de ruime showroom, vol met fraaie tegels en composities. Hij weet inhoudelijk alles van tegels, kwaliteiten, eigenschappen, effecten bij lichtinval, etc. Hij is een echte vakman en weet op een heel prettige en persoonlijke manier jouw ideeën te vertalen naar mogelijkheden. Hij beschikt over een schat aan foto’s van gerealiseerde projecten. Zonodig regelt hij een afspraak bij een klant om daar ter plekke het resultaat te laten zien. En heb je dan een keuze gemaakt, dan komen daarna ervaren top vakmensen om het tegelwerk tot in de puntjes uitvoeren. Uiteindelijk maakt de persoonlijke begeleiding bij het maken van keuzes en het professionele vakwerk bij het plaatsen het plaatje compleet. Top bedrijf met mensen die met liefde en passie voor hun vak jou als klant blij willen maken met het resultaat.
Fam. de Buck
Hagestein
reviews
Aanrader
Hierbij onze beoordeling: Fijne koop ervaring met goede adviezen. Schitterende tegels gevonden. Professionele en prettige tegel leggers. Netjes opgeleverd. Kortom: aanrader.
Bert en Aleid
Hedel

Plaats een review