Douglas & Jones Woodland

Douglas & Jones Woodland is een warme houtlook tegelserie die garant staat voor de natuurlijke look van een houten parket. De tegels zijn perfect nagebootst met keramiek en geen tegel is hetzelfde. Zo maakt u een prachtige natuurgetrouwe houten vloer overal in huis. Ook in natte ruimtes als de keuken en badkamer kunt u de warme uitstraling van hout creëren. De tegel is gemaakt in een echt plankformaat van  25×150 centimeter.  Er is keuze uit vijf houtsoorten, dus er is altijd een tegel die past bij uw smaak en woonstijl. Kom ze bekijken en combineer de charme van hout en het gemak van keramiek.

Woodland

5 kleuren
1 formaat
houtlook



Kleuren

Arena
Ambar
Honey
Tabacco
Bark

Formaat

25×250

Douglas & Jones

Meer Douglas & Jones tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom voor de serie Douglas & Jones Woodland

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Douglas & Jones tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle Douglas & Jones series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon en de complete collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor iedere klus en voor ieder budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. U bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie Douglas & Jones Woodland.

Woodland

Woodland
Arena
25×150
Woodland
Ambar
25×150
Woodland
Honey
25×150
Woodland
Tabacco
25×150
Woodland
Bark
25×150

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!