vtwonen Marrakesh

Vtwonen Marrakesh zorgt met zijn lange, slanke formaat voor stijlvolle wandtoepassingen. De handgevormde tegels zijn verkrijgbaar in matte, glanzende én metallic uitvoeringen voor een bijzonder accent op de wand. Maak uw eigen speelse twist en combineer mat, glans en zélfs verschillende kleuren! Met met deze tegels kunt u ook hele leuke legpatronen maken. Kom langs en we helpen u graag verder met leuke combinaties.

Marrakesh

6 kleuren
1 formaat
wandtegel
mat
glans
metallic

 

Kleuren

Nieve
Seagreen
Army Green
Ocean Blue
Antracite
Bronze

 

Formaat

6,5×40

 

vtwonen

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.

 

Kom naar de showroom voor de serie vtwonen Marrakesh

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Marrakesh.

Nieve

Marrakesh
Nieve Mat
6,5×40
Marrakesh
Nieve Glans
6,5×40

Seagreen Glans

Marrakesh
Seagreen Glans
 6,5×40

Army Green Glans

Marrakesh
Army Green Glans
 6,5×40

Ocean Blue

Marrakesh
Ocean Blue Mat
 6,5×40
Marrakesh
Ocean Blue Glans
 6,5×40

Bronze Mat

Marrakesh
Bronze Mat
 6,5×40

Antracite

Marrakesh
Antracite Mat
Afmeting 6,5×40
Marrakesh
Antracite Glans
Afmeting 6,5×40

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!