GLAZE Tile

De artisanale serie Piet Boon  GLAZE Tile  dankt zijn schoonheid aan het gebruik van authentieke (high gloss) glazuren die een speels effect krijgen door het gebruik van subtiele kleurnuances. Het formaat en de vorm van de rechthoekige tegel nodigt uit te spelen met patronen; van rechtop tot visgraat en geblokte patronen.

High Gloss accent 

De GLAZE Tile Greige 6×24 cm is een tijdloze wandtegel in een lichte kleurtint. De kleurtint van deze tegel sluit naadloos aan op het kenmerkende ingetogen kleurenpalet van de gehele Piet Boon collectie. 

Stijlvol en uniek

De tegel kan zowel los als in combinatie met de andere tegels worden toegepast. Daarnaast biedt de GLAZE Tile uiteraard de praktische eigenschappen van keramiek. Een stijlvolle tegel die u niet snel elders zult zien. 

Kom naar de showroom en bekijk de serie GLAZE Tile

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon GLAZE Tile.

White-Greige-Musk

piet boon glaze tile
Glaze Tile
White
6×24
Glaze Tile
Greige
6×24
piet boon glaze tile
Glaze Tile
Musk
6×24

Green-Blue-Black

Glaze Tile
Green
6×24
piet boon glaze tile
Glaze Tile
Blue
6×24
piet boon glaze tile
Glaze Tile
Black
6×24

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!