GLAZE Tile

De artisanale serie Piet Boon  GLAZE Tile  dankt zijn schoonheid aan het gebruik van authentieke (high gloss) glazuren die een speels effect krijgen door het gebruik van subtiele kleurnuances. Het formaat en de vorm van de rechthoekige tegel nodigt uit te spelen met patronen; van rechtop tot visgraat en geblokte patronen.

Glaze Tile

6 kleuren
1 formaat
glans
wandtegels

 

Kleuren

White
Greige
Musk
Green
Blue
Black

 

Formaat

6×24

Piet Boon

Meer Piet Boon tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom en bekijk de serie GLAZE Tile

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon GLAZE Tile.

White-Greige-Musk

Glaze Tile
White
6×24
Glaze Tile
Greige
6×24
Glaze Tile
Musk
6×24

Green-Blue-Black

Glaze Tile
Green
6×24
Glaze Tile
Blue
6×24
Glaze Tile
Black
6×24

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!