GIANT Tile

GIANT TILE is een Piet Boon tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXL formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen.

White

Groot en licht met karakter. Zo kunnen we deze fraaie witte tegel het beste omschrijven. De bijzonder texturen verschillen op ieder tegel voor een natuurlijke uitstraling.

Beige

Een heerlijke tegel voor de vloer. Neutrale kleur past bij ieder interieur en de genuanceerde patronen maken het helemaal af. Werken met tegels van Piet Boon is kiezen voor kwaliteit.

Grey

De grijze tegel in deze serie is mooi op de wand van de badkamer. En natuurlijk om een prachtige vloer mee te maken. U ziet aan de foto’s dat de tegel anders kleurt, afhankelijk van de hoeveelheid daglicht.

Kom naar de showroom en bekijk de serie GIANT Tile

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon GIANT Tile.

White-Beige-Grey

piet boon giant tile
Giant Tile
White
120×120
piet boon giant tile
Giant Tile
Beige
120×120
Giant Tile
Grey
120×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!