GIANT Tile

GIANT TILE is een Piet Boon tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXL formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen.

White

Groot en licht met karakter. Zo kunnen we deze fraaie witte tegel het beste omschrijven. De bijzonder texturen verschillen op ieder tegel voor een natuurlijke uitstraling.

Beige

Een heerlijke tegel voor de vloer. Neutrale kleur past bij ieder interieur en de genuanceerde patronen maken het helemaal af. Werken met tegels van Piet Boon is kiezen voor kwaliteit.

Grey

De grijze tegel in deze serie is mooi op de wand van de badkamer. En natuurlijk om een prachtige vloer mee te maken. U ziet aan de foto’s dat de tegel anders kleurt, afhankelijk van de hoeveelheid daglicht.

Kom naar de showroom en bekijk de serie GIANT Tile

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon GIANT Tile.

White-Beige-Grey

piet boon giant tile
Giant Tile
White
120×120
piet boon giant tile
Giant Tile
Beige
120×120
Giant Tile
Grey
120×120
Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!