SAND Tile

Met de SAND Tile heeft Studio Piet Boon een bijzondere tegel geselecteerd die de natuurlijke eigenschappen en het typische karakter van natuursteen exact weerspiegelt. De intens donkere kleur en vele schakeringen van de SAND Tile brengen rijke eenvoud tot leven in elke ruimte. De tegel is leverbaar in 2 grote formaten van 80×80 en 120×120 cm.

Sand Tile

1 kleur
2 formaten
natuursteenlook
XXL formaat

 

Kleur

Beige

Formaten

80×80
120×120

Piet Boon

Meer Piet Boon tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom en bekijk de serie SAND Tile

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon SAND tile.

Beige

Sand Tile
Beige
120×120
Sand Tile
Beige
80×80

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!