BLEND Tile

Piet Boon BLEND Tile is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. Kom langs om deze serie zelf te bewonderen. Een echte aanwinst voor de liefhebbers van design gecombineerd met een grootformaat tegel.

Chalk White

Lekker licht en open. Met deze tegels verandert u iedere kamer in een stijlvolle ruimte. De keramische tegels in grootformaat doen het ook heel goed op de wand. 

Blend Brown

Prachtige mokka look op de badkamerwand, gecombineerd met een stijlvoll donkerbruin bad. Je maakt het met de bijzonder met tegelcollectie van Piet Boon. 

Gevarieerd accent

Met slechts twee grote tegels bedekt u de wand van vloer to plafond. Echt een uniek accent voor de ruimte. En de fijne texturen in de tegel zorgen voor een gevarieerde look. Kom ze bij ons bekijken en overtuig uzelf.

Kom naar de showroom en bekijk de serie BLEND Tile

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon BLEND Tile.

White-Brown-Black

piet boon blend tile
Blend Tile
Chalk White
120×120
piet boon blend tile
Blend Tile
Brick Brown
120×120
Blend Tile
Rubber Black
120×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!