vtwonen Craft

De serie vtwonen Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

Lekker licht

De serie Craft omvat 8 frisse kleuren, waaronder de Egg White. Fijne wittinten op de wand zorgen voor een open en ruimtelijk effect in de badkamer. De tegels zijn ook heel leuk op de wand in de keuken of woonkamer. U maakt het bijzonder met vtwonen tegels.  

Aqua of Midnight Blue 

Een fraaie versleten vintagelook of de wand in het blauw. De serie Craft biedt 2 blauwtinten. Welke vindt past het beste bij u?
Kom langs en bekijk welke kleuren er nog meer bij u passen.

vtwonen Craft Blusher

Ga je voor vrolijk en lekker hip. Dan is de Blusher wellicht een leuke tegel voor uw woning. Fijne kleurnuances geven de ruimte een warme uitstraling. 

Off Black

Een fraaie glossy tegel in verfijnde zwarttinten. Met een versleten look en voor leuke combinaties is er een bijpassende decortegel beschikbaar.

Kom naar de showroom en bekijk de serie vtwonen Craft

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Craft.

Egg White

vtwonen craft
Craft
Egg White mat
12,5×12,5
vtwonen craft
Craft
Egg White glossy
12,5×12,5

Light Grey & Grey

Craft
Light Grey glossy
12,5×12,5
Craft
Grey glossy
12,5×12,5

Aqua - Turquoise & Blue

Craft
Aqua glossy
12,5×12,5
vtwonen craft
Craft
Turquoise glossy
12,5×12,5
Craft
Midnight Blue glossy 
12,5×12,5
 

Blusher & Off Black

vtwonen craft
Craft
Blusher glossy
12,5×12,5
Craft
Off Black glossy 
12,5×12,5

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!