TINY CONCRETE

De serie Piet Boon TINY CONCRETE is een speciale mozaïek betonuitvoering op een net van 30×30 cm. De steentjes van 2,5×2,5 cm weerspiegelen de natuurlijke eigenschappen van beton exact. Ze vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Ze zijn verkrijgbaar in dezelfde kleurtinten als de CONCRETE Tile serie.

Chalk

De TINY CONCRETE Chalk 2,5×2,5 cm is een tijdloze mozaïekuitvoering van deze serie in een lichte kleurtint. Door deze met elkaar te combineren ontstaat een harmonieus geheel.

Geen 1 is hetzelfde

De kleine tegeltjes zijn gebroken, waardoor er geen hetzelfde is. U kunt kiezen uit 7 kleuren die onderling ook goed met elkaar te combineren zijn. 

Kom naar de showroom en bekijk de serie TINY CONCRETE

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon TINY CONCRETE Tile.

Chalk-Dust-Shell

piet boon tiny concrete
Tiny Concrete
Chalk
30×30
piet boon tiny concrete
Tiny Concrete
Dust
30×30
Tiny Concrete
Shell
30×30

Smoke-Earth-Ash

piet boon tiny concrete
Tiny Concrete
Smoke
30×30
piet boon tiny concrete
Tiny Concrete
Earth
30×30
Tiny Concrete
Ash
30×30

Rock

piet boon tiny concrete
Tiny Concrete
Rock
30×30
Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!