TINY CONCRETE

De serie Piet Boon TINY CONCRETE is een speciale mozaïek betonuitvoering op een net van 30×30 cm. De steentjes van 2,5×2,5 cm weerspiegelen de natuurlijke eigenschappen van beton exact. Ze vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Ze zijn verkrijgbaar in dezelfde kleurtinten als de CONCRETE Tile serie.

Tiny Tile

7 kleuren
1 formaat
mat
wandtegels

 

Kleuren

Chalk, Dust,
Shell, Smoke,
Earth, Ash, Rock

 

Formaat

30×30

Piet Boon

Meer Piet Boon tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom en bekijk de serie TINY CONCRETE

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle Piet Boon series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van vtwonen. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon TINY CONCRETE Tile.

Chalk-Dust-Shell

Tiny Concrete
Chalk
30×30
Tiny Concrete
Dust
30×30
Tiny Concrete
Shell
30×30

Smoke-Earth-Ash

Tiny Concrete
Smoke
30×30
Tiny Concrete
Earth
30×30
Tiny Concrete
Ash
30×30

Rock

Tiny Concrete
Rock
30×30

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!