vtwonen Douchetegels

vtwonen douchetegels zijn een innovatieve oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer. Deze grootformaat tegel met ingebouwd drainsysteem is op maat aan te passen. De douchetegel is onderhoudsvriendelijk, easy to clean en bijzonder duurzaam. De douchetegel is bijpassend aan de serie Mold voor een stoere, strakke badkamer.

Douchetegels

4 kleuren
2 formaten
ingebouwde afvoer
passend met serie Mold

Kleuren

Cement 
Grit 
Concrete 
Basalt  

     

Formaten

90×90
90×135

 

 

vtwonen

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.

 

Kom naar de showroom en bekijk de serie vtwonen douchetegels

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. De douchetegel in onderdeel van de betonlook serie Mold. U kunt hier alle andere vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie douchetegels.

vtwone douchetegels 90x135

vtwonen douchetegel
Douchetegel
Cement
90×135
vtwonen douchetegel
Douchetegel
Concrete
90×135
Douchetegel
Grit
90×135
vtwonen douchetegel
Douchetegel
Basalt
90×135

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!