vtwonen Loft

De serie vtwonen Loft is een prachtige, neutrale serie in betonlook met een industrieel karakter. Om verliefd op te worden, deze stoere, stijlvolle tegels in drie tinten. Strak, maar ook erg sfeervol. De vloertegels zijn verkrijgbaar in 3 courante formaten die onderling goed te combineren zijn.

Loft

3 kleuren
1 formaat
mat
betonlook

 

 

Kleuren

Grey
Black 
Silver 

 

Formaat

59,2×59,2

 

 

vtwonen

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.

 

Kom naar de showroom en bekijk de serie vtwonen Loft

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Loft.

Silver, Grey & Black

Loft
Silver
59,2×59,2
Loft
Grey
 59,2×59,2
Loft
Black
59,2×59,2

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!