vtwonen Loft

De serie vtwonen Loft is een prachtige, neutrale serie in betonlook met een industrieel karakter. Om verliefd op te worden, deze stoere, stijlvolle tegels in drie tinten. Strak, maar ook erg sfeervol. De vloertegels zijn verkrijgbaar in 3 courante formaten die onderling goed te combineren zijn.

Silver

De Loft Silver is een licht vloertegel met een fijne structuur in de toplaag. Geeft de ruimte een open en robuuste ruitstraling. De tegels hebben ieder een eigen tekening, dus het geheel oogt heel gevarieerd.  

Grey 

Een fraaie betonlook tegel in een midden grijstint. Tikkie donkerder dan de Silver en met dezelfde prachtige genuanceerde kleur nuances en texturen.

Black

De Loft Black is voor leifhebber van een donkere vloer in de woning. De diepe antraciet en zwarte tinten geven de vloer een warme en stijlvolle uitstraling. Prima te combineren met vloerwarming. Comfort en luxe ineen.

Kom naar de showroom en bekijk de serie vtwonen Loft

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op wand en vloer. Laat u verrassen door de variatie en mooie stijlelementen in deze collectie. U kunt hier alle vtwonen series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. Kom ze bekijken, u bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie vtwonen Loft.

Silver, Grey & Black

vtwonen loft
Loft
Silver
59,2×59,2
vtwonen loft
Loft
Grey
 59,2×59,2
vtwonen loft
Loft
Black
59,2×59,2

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!