vtwonen tegels: mooimakers van Hollandse bodem

Vtwonen tegels omvatten prachtige tegelseries van Hollandse bodem die u bij ons kunt bekijken in onze vernieuwde showroom. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

Altijd de laatste trends  

De tegelcollectie van vtwonen wordt doorlopend aangevuld met de laatste trends. Met gevoel voor design en inrichting geven de tegels elke ruimte een geweldige look. Kom langs om ze te bekijken.

vtwonen tegels: de perfecte basis

Met gevoel voor de laatste woontrends en stijlen. De tegels zijn gevarieerd en voor ieder toepassing en smaak is er wel een tegel te vinden. Er is keuze uit betonlook, houtlook, marmerlook, steenlook en decoratieve tegels voor de wand. Kom langs in onze showroom om de Hollandse collectie design tegels te bekijken.. 

Vloer én wand

Tegels zijn niet alleen mooi voor op de vloer, maar zijn ook heel mooi om op je wand te gebruiken.  Combineer kleuren, maak patronen en maak iets bijzonders van je woonkamer. Wij helpen u graag op weg met ideeën en voorbeelden.

Exclusief in de regio! Kom langs voor de prachtige collectie vtwonen tegels

In onze ruime showroom in Elshout kun je een grote collectie keramische vtwonen tegels bekijken in opstellingen, vloervlakken en wandpanelen. De collectie omvat veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Brabant Tegels slaagt u altijd. Onder een overzicht van alle series van de vtwonen tegels. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bekijk ook alle tegel series uit de collectie van Douglas & Jones en Piet Boon.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!