Mooimakers van Hollandse bodem

Vtwonen tegels omvatten prachtige tegelseries van Hollandse bodem die u bij ons kunt bekijken in onze vernieuwde showroom. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

De charme van hout 

Maak je kamer helemaal af met een echte houten keramisch parket. De vloer is niet van echt te onderscheiden en geven je kamer de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Maar dan wel onderhoudsvrij en slijtvast.

vtwonen tegels zijn de perfecte basis

Met gevoel voor de laatste woontrends en stijlen. De tegels zijn gevarieerd en voor ieder toepassing en smaak is er wel een tegel te vinden. Kom langs in onze showroom om de Hollandse collectie design tegels te bekijken.. 

Vloer én wand

Tegels zijn niet alleen mooi voor op de vloer, maar zijn ook heel mooi om op je wand te gebruiken.  Combineer kleuren, maak patronen en maak iets bijzonders van je woonkamer. Wij helpen je graag op weg met ideeën en voorbeelden.

Exclusief in de regio! Kom langs voor de prachtige collectie vtwonen tegels

In onze ruime showroom in Elshout kun je een grote collectie keramische vtwonen tegels bekijken in opstellingen, vloervlakken en wandpanelen. De collectie omvat veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Brabant Tegels slaagt u altijd. Onder een overzicht van alle series van de vtwonen tegels. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. 

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!