vtwonen tegels: mooimakers van Hollandse bodem

Vtwonen tegels omvatten prachtige tegelseries van Hollandse bodem die u bij ons kunt bekijken in onze vernieuwde showroom. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

vtwonen

17 series
5 looks
16 formaten
wand en vloer
modulair
mozaïek
muretto
decoratief

 

Looks

Marmer
Beton
Natuursteen
Hout
Metaal

 

Formaten 

5×20
30×30
30×60
40×80
60×60
80×80
60×120

 

Uitvoeringen 

wand en vloer
mat en structuur
decors voor wand
XXL formaat

 

Exclusief in de regio! Kom langs voor de prachtige collectie vtwonen tegels

In onze ruime showroom in Elshout kun je een grote collectie keramische vtwonen tegels bekijken in opstellingen, vloervlakken en wandpanelen. De collectie omvat veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Brabant Tegels slaagt u altijd. Onder een overzicht van alle series van de vtwonen tegels. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bekijk ook alle tegel series uit de collectie van Douglas & Jones en Piet Boon.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!