Douglas & Jones Ambiance

De Douglas & Jones Ambiance is een rustieke, stoere tegelserie voor op de vloer en wand. De unieke robuuste uitstraling zorgt in iedere woonruimte voor een stoere maar sfeervolle ambiance. Voor een bijzonder resultaat. Extra bijzonder is de toepassing in combinatie met bijpassend mozaïek.

Let op: deze serie is niet meer leverbaar. We hebben nog andere mooie natuursteenlook series in huis.

Natuursteenlook

De serie Ambiance omvat 2 kleuren in natuursteenlook en een bijpassende mozaïektegel. De neutrale kleuren zijn goed te combineren met iedere woonstijl. De basis perfecte voor ieder interieur!

Grey

Dark

Formaten 

De tegels in de serie Ambiance zijn verkrijgbaar in:

30,5×30,5

60×60

90×90

 

Kom naar de showroom voor de serie Douglas & Jones Ambiance

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Douglas & Jones tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle Douglas & Jones series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon en de complete collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor iedere klus en voor ieder budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. U bent van harte welkom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie Douglas & Jones Castles.

Grey

Ambiance
Grey
90×90
Ambiance
Grey
60×60
Ambiance
Grey Mozaïek
30,5×30,5

Dark

Ambiance
Dark
90×90
Ambiance
Dark
60×60
Ambiance
Dark Mozaïek
30,5×30,5

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!