Douglas & Jones Cotto Pattern

Douglas & Jones Cotto Pattern biedt de authentieke uitstraling van terracotta met een modern en stijlvol design. Het ingetogen en stilistische dessin in de herkenbare roodbruine tint creëert op ieder oppervlakte een sfeervolle beleving. Een tijdloze combinatie van traditioneel karakter en hedendaags ontwerp. Kom langs om deze tegel te bekijken.

Terracotta look

Cotto Pattern is een mooie en moderne oplossing voor de wand. De grote tegel bedekt in een klap een groot gedeelte van de wand, zodat er weinig voegen zichtbaar zijn. De tegel kan zowel rechtopstaand als liggend worden geplaatst., zodat u keuze heeft in het effect dat hierdoor ontstaat 

Formaat 

De tegels in de serie Cotto Pattern zijn verkrijgbaar in:

60×120

 

Kom naar de showroom voor de serie Douglas & Jones Cotto Pattern

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de complete Douglas & Jones tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle Douglas & Jones series alvast bekijken en inspiratie opdoen. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels in huis van topontwerper Piet Boon en de complete collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor iedere klus en voor ieder budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. U bent van harte welkom. 

Cotto Pattern

Cotto Pattern
60×120 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!