Flaminia Komi

Flaminia Komi is een houtlook serie voor een sfeervolle basis van een interieur. De Komi serie bestaat uit de twee fraaie houtsoorten walnut en brown en in geïnspireerd door de koloniale tijd. De keramieke tegels hebben het formaat van een echte plank. Doordat elke tegel een uniek houtpatroon heeft en de tegels kunnen worden gelegd als een houten parket is deze niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Door de warme kleuren en realistische houttekeningen creëer je de prachtigste vloeren voor elke ruimte van het huis. Een houten vloer met het gemak van keramiek. Kom langs om deze prachtige design tegelserie uit Italië te bekijken. 

Serie Komi

Houtlook

2 kleuren

1 formaat

Uniek patroon per tegel

Formaat 26,5×180

 

Brown en Walnut: elke tegel een uniek houtlook patroon

Brown 26,5x180

Flaminia Komi Brown
Flaminia Brown 3

Walnut 26,5x180

Flaminia Komi Walnut
Flaminia Komi walnut 3

Kom naar de showroom voor de sfeervolle serie Flaminia Komi

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Flaminia bekijken. Prachtige keramische tegels geïnspireerd door de natuur voor wanden en vloeren. De gerenommeerde fabrikant uit Italië maakt sinds vele jaren prachtige en moderne keramische design tegels van hoge kwaliteit. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle looks in deze collectie. U kunt hierboven alle tegels van de Flaminia Komi alvast bekijken. Naast deze prachtige serie hebben we ook andere series van dit merk in huis. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegel combinaties. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom. Meer weten over de trend houtlook tegels, bekijk ons pagina trend voor inspiratie.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp

of bekijk tegels vooraf in je eigen woning!

U kunt bij ons op een groot scherm tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak uw eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wilt u tegels digitaal in de eigen woning bekijken?
Upload uw foto en binnen 3 dagen kunt u in onze showroom aan de slag!