Flaminia Komi

Flaminia Komi is een houtlook serie voor een sfeervolle basis van een interieur. De Komi serie bestaat uit de twee fraaie houtsoorten walnut en brown en in geïnspireerd door de koloniale tijd. De keramieke tegels hebben het formaat van een echte plank. Doordat elke tegel een uniek houtpatroon heeft en de tegels kunnen worden gelegd als een houten parket is deze niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Door de warme kleuren en realistische houttekeningen creëer je de prachtigste vloeren voor elke ruimte van het huis. Een houten vloer met het gemak van keramiek. Kom langs om deze prachtige design tegelserie uit Italië te bekijken. 

Let op: deze tegels zijn niet meer leverbaar, maar hebben nog vele andere prachtige houtlook tegels in huis. Bekijk ze hier.

Serie Komi

Houtlook

2 kleuren

1 formaat

Uniek patroon per tegel

Formaat 26,5×180

Brown en Walnut: elke tegel een uniek houtlook patroon

Brown 26,5x180

Flaminia Komi Brown
Flaminia Brown 3

Walnut 26,5x180

Flaminia Komi Walnut
Flaminia Komi walnut 3

Kom naar de showroom voor de sfeervolle serie Flaminia Komi

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Flaminia bekijken. Prachtige keramische tegels geïnspireerd door de natuur voor wanden en vloeren. De gerenommeerde fabrikant uit Italië maakt sinds vele jaren prachtige en moderne keramische design tegels van hoge kwaliteit. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle looks in deze collectie. U kunt hierboven alle tegels van de Flaminia Komi alvast bekijken. Naast deze prachtige serie hebben we ook andere series van dit merk in huis. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegel combinaties. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom. Meer weten over de trend houtlook tegels, bekijk ons pagina trend voor inspiratie.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!