Flaminia Marmocemento

Flaminia Marmocemento is een cementlook serie geïnspireerd op natuursteen. De tegels hebben een prachtige steentekening die de vloeren een chique uitstraling geven. De Marmocemento serie bestaat uit de vier warme kleuren centere, taupe, fumé en graphite met veel kleurnuances. De natuurlijke look is geschikt voor elke ruimte in huis en geeft veel charme aan je woonkamer, kantoor, keuken of badkamer. Kom langs om deze prachtige design tegelserie uit Italië te bekijken.

Let op: deze tegels zijn niet meer leverbaar, maar hebben nog vele andere prachtige cementlook en natuursteenlook tegels in huis. 

Serie Marmocemento

Cement- natuursteenlook

4 kleuren

1 formaat; 80×80

Mat

Kleuren
 

Cenere

Taupe

Fumé

Graphite

Kom naar de showroom voor de sfeervolle serie Flaminia Marmocemento

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Flaminia bekijken. Prachtige keramische tegels geïnspireerd door de natuur voor wanden en vloeren. De gerenommeerde fabrikant uit Italië maakt sinds vele jaren prachtige en moderne keramische design tegels van hoge kwaliteit. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle looks in deze collectie. U kunt hieronder alle tegels van de Flaminia Marmocemento alvast bekijken. Naast deze prachtige serie hebben we ook andere series van dit merk in huis. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegel combinaties. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom. Meer weten over de trend cementlook tegels, bekijk ons pagina trend voor inspiratie.

Verkrijgbaar in vier kleuren: Cenere, Taupe, Fume en Graphite in XL formaat 80x80

Flaminia Marmocemento Cenere
Cenere
80×80
Taupe
Taupe
80×80
Flaminia Marmocemento Fume
Fume
80×80
Graphite
Graphite
80×80

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!