Flaminia Masai

Flaminia Masai is een houtlook serie voor een “wilde” en tegelijkertijd elegant interieur. De Masai serie bestaat uit de vier sfeervolle houtsoorten met prachtige houttekeningen en patronen van knoesten. De tegels zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Elke ruimte  krijgt een warme basis met deze Masai houten vloer. Met het verschil dat deze keramische tegels zeer onderhoudsvrij zijn. Een houten vloer met het gemak van keramiek. De keramische tegels hebben het formaat van een echte plank. Elke tegel heeft haar eigen unieke houten tekeningen waardoor je een zeer natuurgetrouwe vloer kan leggen in elk gewenst patroon. Voel je thuis met deze elegante houten vloeren en creëer de mooiste ruimtes. Kom langs om deze prachtige design tegelserie uit Italië te bekijken. 

Let op
: deze tegels zijn niet meer leverbaar, maar hebben nog vele andere prachtige houtlook tegels in huis. Bekijk ze hier.

Serie Masai

 houtlook 
4 kleuren
formaat
 uniek patroon per tegel 
formaat 30×120

Avana, Beige, Taupe en Grey in 26,5 x 180

Avana
Avana
30×120
Beige
Beige
26,5×180
Flaminia Masai Taupe
Taupe
26,5×180
Grey
Grey
26,5×180

Kom naar de showroom voor de sfeervolle serie Flaminia Masai

In onze geheel vernieuwde showroom in Elshout kunt u de mooiste tegelseries van Flaminia bekijken. Prachtige keramische tegels geïnspireerd door de natuur voor wanden en vloeren. De gerenommeerde fabrikant uit Italië maakt sinds vele jaren prachtige en moderne keramische design tegels van hoge kwaliteit. Laat u verrassen door de variatie en sfeervolle looks in deze collectie. U kunt hierboven alle tegels van de Flaminia Masai alvast bekijken. Naast deze prachtige serie hebben we ook andere series van dit merk in huis. Wat u ook mooi vindt, we helpen u graag verder met een helder advies en mooie tegel combinaties. Kom langs in onze showroom, u bent van harte welkom. Meer weten over de trend houtlook tegels, bekijk ons pagina trend voor inspiratie.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!