Flaminia – Italiaanse tegels geïnspireerd op natuurlijke materialen

Flaminia is al vele jaren een design merk uit de Italiaanse keramiekindustrie. De series zijn geïnspireerd door natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen en beton. De toegepaste technieken zijn dusdanig dat de keramische tegels nauwelijks te onderscheiden zijn van het natuurlijke materiaal. In onze showroom in Elshout hebben we een fraaie selectie van de mooiste series voor u klaar staan. Ga voor natuurlijke materialen met het gemak van keramiek en de kwaliteit van design met de tegels van Flaminia.


Serie Komi  

Flaminia Komi is een houtlook serie voor een sfeervolle basis van een interieur. De Komi serie bestaat uit de twee fraaie houtsoorten Walnut en Brown en in geïnspireerd door de koloniale tijd. De keramiek tegels hebben het formaat van een echte plank. Doordat elke tegel een uniek houtpatroon heeft en de tegels kunnen worden gelegd als een houten parket is deze niet te onderscheiden van een echte houten vloer. 

 

Serie Masai

Masai houten vloer. Met het verschil dat deze keramische tegels zeer onderhoudsvrij zijn. Een houten vloer met het gemak van keramiek. De keramische tegels hebben het formaat van een echte plank. Elke tegel heeft haar eigen unieke houten tekeningen waardoor je een zeer natuurgetrouwe vloer kan leggen in elk gewenst patroon. Voel je thuis met deze elegante houten vloeren en creëer de mooiste ruimtes.

Serie Space

Flaminia Space is een gevarieerde betonlook serie. De serie ademt een metropolitan stijl door de stijlvolle rustige kleuren en stoere betonlook. De Space serie bestaat uit 4 neutrale kleuren en de tegels hebben allen fraaie kleurschakeringen. Deze robuuste tegels zijn geschikt voor wanden en vloeren en door het grote formaat zijn er weinig voegen. Combineer de grote tegel met mozaïek voor extra allure.

Serie Moon Stone

Flaminia Moon Stone is een natuursteenlook serie die indruk maakt. Voor een chique uitstraling en natuursteen op je vloeren ga je voor deze prachtige tegelserie. De serie heeft een heel uitgesproken stijl die nauwelijks van echte natuursteen te onderscheiden is. De Moon Stone serie bestaat uit een grijze en zwarte variant en heeft één formaat.

Serie Dream

Flaminia Dream is een stoere serie waar de betonlook en steenlook samen komen. Creëer een zeer robuuste sfeer in je interieur met deze grote tegels. De vier kleuren grey, taupe, smoke en graphite zijn subtiel verschillend van elkaar. Ga voor een minimalistische stijl met deze Dream serie. De tegels hebben veel kleurschakeringen waardoor ze zeer natuurgetrouw lijken.

Serie Marmocemento

Flaminia Marmocemento is een cementlook serie geïnspireerd op marmer. De tegels hebben een prachtige marmertekening die de vloeren een chique uitstraling geven. De Marmocemento serie bestaat uit de vier warme kleuren centere, taupe, fumé en graphite met veel kleurnuances. 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze leuke tool en maak uw eigen tegel ontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!
Vooraf thuis oriënteren?

Zoek uit ruim 1500 tegels

er zit vast wel een tegel bij die u mooi vind!